The Batman zvijezda Robert Pattinson možda otkrio svoj izgled kao Bruce Wayne

The Batman zvijezda Robert Pattinson možda otkrio svoj izgled kao Bruce Wayne

Robert Pattinson je vrlo zaposlen čovjek posljednjih dana, a samo će postati još zaposleniji kako se snimanje na The Batman filmu počne zahuktavati.

On je bio na Dior Men’s Jesen/Zima 2020-21 Modnoj reviji tijekom Paris Fashion tjedna u izgledu za koji su ljudi mislili da pristaje Bruce Wayneu. Cijeli u crnom, glumac se odlučio za crnu majicu, elegantnu crnu Harrington jaknu i crni traper. Vidi se da se dobro nosi s pritiskom koji mu je dodijeljen ulogom novog Batmana. Okruživala ga je slava i na vrhuncu serijala Twilight, ali ipak se ništa ne može uspoređivati s ulogom jednog od najpopularnijih superheroja svih vremena. Film je navodno počeo snimati nedavno i ako ovaj trenutni izgled bude pokazatelj, on će biti vrlo elegantan kao Bruce Wayne.

Pogledajte ispod slike kako bi Robert Pattinson mogao izgledati kao Bruce Wayne u nadolazećem The Batman filmu.

The Batman režira Matt Reeves, prema scenariju koji je napisao zajedno s Mattson Tomlin. Osim Pattinsona kao Bruce Wayne/Batman, u filmu glume i Jeffrey Wright kao James Gordon, Zoë Kravitz kao Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano kao Edward Nashton/The Riddler, Colin Farrell kao Oswald Cobblepot/The Penguin, Andy Serkis kao Alfred Pennyworth i John Turturro kao Carmine Falcone. Jayme Lawson i Peter Sarsgaard su također najavljeni za uloge u filmu, ali još nije poznato koje.

The Batman dolazi u kina 25. lipnja 2021. godine.

Nadolazeći DC filmovi uključuju: Birds of Prey 07. veljače 2020., Wonder Woman 1984 05. lipnja 2020., The Batman 26. lipnja 2021., The Suicide Squad 07. kolovoza 2021., Black Adam, spin-off Shazama, 21. prosinca 2021. te Aquaman 2 22. prosinca 2022.

Similar Posts