The Batman zvijezda Robert Pattinson kaže da Vitez Tame "nije heroj"

The Batman zvijezda Robert Pattinson kaže da Vitez Tame “nije heroj”

The Batman zvijezda Robert Pattinson pojašnjava zašto on misli da Vitez Tame nije heroj nego je umjesto toga puno kompliciraniji lik. Uz to je potvrđen i novi suscenarist filma.

Robert Pattinson će glumiti Viteza Tame u Matt Reevesovom The Batman filmu, a u nedavnom intervju za The New York Times, glumac se dotakao njegove percepcije lika, istovremeno ispuštajući neke nagovještaje o onome što bismo mogli očekivati ​​od njegovog preuzimanja ikoničnog superheroja DC Comicsa. Pa, možda je “superheroj” kriva riječ!

“Batman zapravo nije heroj,” glumac je rekao. “On je kompliciran lik. Ja ne vjerujem da bi ja ikada mogao glumiti pravog heroja – uvijek mora biti nešto pomalo pogrešno. Ja mislim da je to zato što mi je jedno oko malo manje od drugog.” Oko onoga što ga uzbuđuje u ulozi Batmana, Pattinson dodaje: “Ja volim redatelja, Matta Reevesa, i to je vrlo dobar lik. Njegova moralnost je pomalo kriva.”

The Batman: Matt Reeves Planira Predstaviti Batgirl, Robina i Druge, a i Otkrivaju se Njegovi Veliki Planovi

“On nije zlatni dečko, za razliku od gotovo svakog drugog stripovskog lika. Njegov je svjetonazor jednostavnost, ali gdje je smješten je čudno, što vam omogućuje veću povezanost s likom.”

Što se tiče reakcija putem internetu na vijest da glumi sljedećeg Batmana, Pattinson priznaje da su bile bolje nego što je očekivao. “Možda sam do sad već navikao na zlostavljanje. Barem ovog puta nisam dobio prijetnje smrću – to je plus! Smiješno je da su ljudi toliko ljutiti zbog Twilighta. Nikad to nisam posebno razumio.”

Ovdje definitivno ima puno toga za razmišljati i zvuči kao da Reeves i Pattinson zaista planiraju prikazati Batmana više kao anti-heroja nego samo pravog dobrog tipa. Međutim, njegova izjava da “On nije zlatni dečko, za razliku od gotovo svakog drugog stripovskog lika,” baš i ne stoji. Gotovo svaki lik, pogotovo u novijim filmovima, se prikazuje barem malo iskrivljenih morala. Vrlo rijetki su poput Supermana, Captain Americe, Spider-Mana, WW i možda još kojeg baš ‘čisti’. Čak i recimo Thor, koji je ‘dostojan’ nije ni blizu bez grijeha. Da ne govorimo o likovima poput Iron Mana, Hulka, Aquamana, te još više u ekstreme pravih anti-heroja poput Punishera, Deadpoola i drugih.

U drugim vijestima, Mattson Tomlin je putem Twittera potvrdio da je on jedan od scenarista filma uz Reevesa.

Similar Posts