The Batman: Two-Face i Mad Hatter će biti u filmu [glasine]

Iz dana u dan se povećava lista navodnih negativaca filma The Batman. Kao dodatak prije spomenutim Catwoman, Penguin i The Riddler, nove glasine kažu da bi se u filmu mogli pojaviti i Mad Hatter i Two-Face.

Nove glasine dolaze s web stranice DiscussingFilm.com, koja tvrdi da traže glumca za Two-Facea 30-40 godina i glumca za Mad Hattera 40-50 godina.

I dok se Warner Bross. za sada još nije službeno oglasio povodom tih glasina, ovaj dugačak popis negativaca se poklapa s prijašnjim izvještajima koji kažu da bi film mogao imati šest negativaca (iako drugi izvještaji kažu da bi mogao imati samo dva).

Robert Pattinson će glumiti Bruce Wayne/Batmana u novom filmu, koji bi trebao pokrenuti novu Batman trilogiju za Warner Bross. Malo detalja je poznato o radnji filma The Batman, iako kažu da neće biti ‘origin’ priča (iako ja mislim da će biti više origin priča nego i jedna do sada), te će navodno biti smješten u 90te.

Malo da obrazložim zašto mislim da će najviše do sada biti origin priča. Iako je u dosta Batmanovih filmova bilo prikazivano njegovo djetinjstvo i kako je postao Batman, nije se puno fokusiralo na to. Ovdje će se doslovno fokusirati na ‘njegove formativne godine’ u kojima postaje upravo Batman! I to je jednu stranu Batmanovog postanka koji nismo često imali prilike viđati, a to je detektivska strana. Dakle, možda neće prikazati kako su njegovi roditelji ubijeni, kako su ga šišmiši u špilji napali, ali će definitivno pokazati onu ključnu pretvorbu i njegovu priču postanka u ‘The World’s Greatest Detective’.

Similar Posts