The Batman - sve što znamo o filmu

The Batman slike sa seta pokazuju Bruce Waynea napadnutog od bande Gotham Cityja

Produkcija na novom The Batman filmu je upravo u tijeku, a fanovi su dobili prvi pogled na novo Robert Pattinsonovo odijelo ovog tjedna. Sada dobivamo prvi pogled na negativce s kojima će se  Bruce Wayne suočiti u novom filmu.

Mi već znamo da će film sadržavati klasične Batmanove negativce poput Catwoman, Riddler i Penguin, dok će se Pattinsonu pridružiti Zoë Kravitz, Paul Dano i Colin Farrell. Ali sada smo dobili i prvi pogled na divlju bandu koja će harati Gothamom.

Nove slike sa seta The Batman filma pokazuju Bruce Waynea, kojeg glumi Pattinsonov kaskader i dubler, dok juri niz ulice okružen bandom s kriptičnom bojom na licu. Oni ga svi okruže i rigaju mu se, snimajući ga svojim mobitelima, prije nego ga sruše na zemlju i napadnu.

Slike je pribavio i donosi Daily Mail, a pogledajte ih ispod.

Za sada nije poznato ima li ova banda neke poveznice sa stripovima, iako bili bi jako iznenađeni kada bi imali neke poveznice s Batmanovim kultnim negativcem Jokerom. Umjesto toga, njihov izgled se čini da je više inspiriran kosturima i nadnaravnim bićima nego klaunima. Ali čini se da će Batman imati pune ruke posla dok čisti Gotham od zlikovaca.

The Batman dolazi u kina 25. lipnja 2021. godine.

Similar Posts