The Batman slika sa seta otkriva radni naziv filma

The Batman slika sa seta otkriva radni naziv filma

Iako još uvijek ima dosta podjeljnih mišljenja oko izbora glumca za novog Batmana, uzbzđenje definitivno raste, a doseglo je dosadašnji vrhunac prošlog tjedna kada je objavljen kratki video koji pokazuje Roberta Pattinsona po prvi puta u odijelu i maski.

Sada je stigla nova slika sa seta snimanja filma, koja pokazuje Pattinsonovu stolicu sa seta filma. Stolica otkriva da je radni naslov filma (u osnovi kodno ime koji se koristi za koordinaciju detalja iza kulisa bez privlačenja pozornosti) “Vengeance,” potvrđujući izvještaje koji su to sugerirali prošlog prosinca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A cadeira do Robert Pattinson no set de #TheBatman! #Batman #RobertPattinson #MattReeves #CatWoman #UDCC #Warner #DC

Objavu dijeli DC News (@_dcnews)

Kako zagriženi Batmanovi fanovu znaju, riječ “vengeance” (osveta) definitivno ima posebno značenje za Dark Knighta. Jedan od citata koji je najpoznatije povezan s likom, a koji je nastao iz Batman: The Animated Series epizode “Nothing to Fear,” je “I am vengeance, I am the night, I am Batman!”

The Batman zvijezde su Robert Pattinson kao Bruce Wayne/Batman, Zoe Kravitz kao Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano kao The Riddler, Colin Farrell kao The Penguin, Andy Serkis kao Alfred Pennyworth i Jeffrey Wright kao Jim Gordon.

Nadolazeći DC filmovi uključuju: Wonder Woman 1984 05. lipnja 2020., The Batman 26. lipnja 2021., The Suicide Squad 07. kolovoza 2021., Black Adam, spin-off Shazama, 21. prosinca 2021. te Aquaman 2 22. prosinca 2022.

Similar Posts