Fanovi poludjeli oko novog Batmobilea za nadolazeći The Batman film

The Batman: Seciramo novi Batmobile i Robert Pattinsonov Batsuit

Svi smo tražili pogled na Batmobile otkako je Matt Reeves prošlog mjeseca otkrio te testne snimke Roberta Pattinsona u ulozi The Batmana, a redatelj je nedavno priredio iznenađenje obožavateljima Batmana nekim zadivljujućim službenim kadrovima novog Viteza Tame i njegovog ikoničnog vozila.

Već iz kratkog pogleda jasno je da će ovo biti daleko manje stilizirano vozilo vozila Caped Crusader nego što smo vidjeli u prethodnim izlascima na veliki ekran, a zapravo ima više zajedničkog s modificiranim Fordovim Lincolnom Futura iz 1955. godine iz TV serije 60-ih s Adamom Westom nego, recimo, militarizirani tenk iz trilogije Christophera Nolana.

Fotografije su nam također pružile prvi cjeloviti pogled na Pattinson u njegovom Batsuitu, pa iako on nije jednako istaknut kao automobil, možemo razabrati nekoliko novih detalja.

The Batmobile #1

Fanovi poludjeli oko novog Batmobilea za nadolazeći The Batman film

Da, ova verzija Batmobilea je definitivno… auto!

Neki obožavatelji bili su pomalo odbijeni zbog ovog realističnijeg dizajna, jer je proteklih nekoliko iteracija vozila bilo znatno više stripovski, ali, kako puristi Batmana nesumnjivo znaju, Caped Crusader je vozio slične minimalističke Batmobile u stripovima mnogo puta. Ova verzija posebno podsjeća na dizajn Neala Adamsa iz 70-ih i 80-ih.

The Batmobile #2

The Batman: Upravo je stigao prvi pogled na novi BATMOBILE

Sljedeća slika omogućuje nam bolji pogled na Batmana (Robert Pattison) koji stoji pored automobila.

Testni snimci pružili su detaljan pregled određenih dijelova oklopa i vidjeli smo fotografije sa snimanja njegovog kaskadera, ali ovo je prvi put da smo vidjeli puni snimak Pattinsona u kostimu.

Reakcija na to uglavnom je bila pozitivna, iako su se neki obožavatelji nadali da će se ovo utjelovljenje Batsuita malo više razlikovati od prethodnih verzija filma. Moglo bi biti cool vidjeti te kultne uši iz njegovih prvih pojavljivanja u stripovima.

The Batmobile #3

The Batman: Upravo je stigao prvi pogled na novi BATMOBILE

Pažljiviji pogled na ono što će se vjerojatno pokazati motorom kućne radinosti.

To je još jedan dokaz da će Pattisonov prikaz lika više pogodovati funkciji nad izgledom, jer se čini kao da je Bruce Wayne u osnovi samo dodao nekoliko poboljšanja standardnom snažnom automobilu. Ipak, ovo je Batmobile, pa se nemojte iznenaditi ako negdje krije nekoliko iznenađenja za negativce.

Kako se vama čini ovaj novi Batmobile i Batsuit?

Similar Posts