The Batman pronašao svog Načelnika Gordona u Westworld Zvijezdi Jeffrey Wrightu

The Hollywood Reporter saznaje da je Golden Globe i Primetime Emmy pobjednik Jeffrey Wright (Westworld) u razgovorima da se pridruži Robert Pattinsonovom (Tenet) in Matt Reevesovom vrlo iščekivanom The Batman filmu kao jedan od najvjernijih i najlojalnijih saveznika Viteza Tame, Načelnik James Gordon.

Wright je posljednji koji će ući u tu ikonsku ulogu James Gordona, nakon Bena McKenzie (Gotham), Oskarovca J.K. Simmonsa (Justice League), Oskarovca Garyja Oldmana (Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises), Pat Hingle (Batman, Batman Returns, Batman Forever, Batman & Robin) i Neila Hamiltona (Batman iz 60tih).

Njegov izbor za tu ulogu bi definitivno potvrdio da se studio odlučio za lagano reboot live-action The Batman filma, kao što se i pričalo, jer se sada ni Ben Affleck, a ni J.K. Simmons neće vratiti u uloge koje su nedavno glumili u Zack Snyderovom Justice League filmu iz 2017. godine

Navodni detalji radnje Matt Reevesovog The Batman filma otkrivaju detektivski vođenu priču koja pronalazi super amaterskog detektiva Brucea Waynea (Robert Pattinson) dok kopa po zavjerama Batmanovih već etabliranih zlikovaca.

The Batman će istražiti detektivski slučaj – kada ljudi počnu umirati na čudne načine, Batman mora ići duboko u mračni svijet Gothama kako bi pronašao tragove i riješio misteriju/zavjeru povezanu s povijesti i kriminalnom Gotham Cityja,” tvrdi Daniel Richtman u YouTube videu. “U filmu, svi Batmanovi negativci su već tamo i aktivni, slično kao u stripovima i animiranim serijama/filmovima. Film će imati više negativaca, jer su svi oni osumnjičenici.”
Reeves je već prije rekao za tisak da će se film fokusirati na mladog Batmana, ali da nije pravljen prema origin stripovskoj priči Year One ili “bilo kojoj drugoj [stripovskoj priči].”

Također, Reeves već dugo vremena govori kako će ovaj njegov Batman film biti noir vođena priča, gdje će gledatelji vidjeti “više Batmana u njegovom detektivskom stilu nego smo to do sada imali prilike vidjeti u filmovima.”

Warner Bros. će pustiti The Batman film u kina 25. lipnja 2021. godine.

Similar Posts