Mnogi fanovi su zainteresirani za budućnost DC filmskog svemira, pogotovo kada se radi o njihovom glavnom heroju Batmanu. A sada je tu i jako puno pitanja o novom filmu The Batman redatelja Matta Reevesa s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi, a sa snimanjem koje je upravo u tijeku počinju nam stizati i neki odgovori. Sada su i neke glasine procurile online, naizgled zadirkujući nas s onime što možemo očekivati kada ova najnovija iteracija Bat-odijela i Batmobilea stigne na velike ekrane u nadolazećem filmu.

Prema novom izvještaju s fanovske web stranice Batman on Film, trebali bismo uskoro dobiti prvi pogled na novi kostim i vozilo The Batman filma.

Oni također kažu da će to Batsuit odijelo biti kao ni jedno koje se pojavilo na filmu do sada, ali da će biti u obliku onoga što Batmanovi fanovi očekuju. Izvještaj indicira da će Pattinsonov Bruce Wayne biti jedini odgovoran za izradu odijela, što znači da neće imati sve one sprave i visoku tehnologiju koju je imao u kostimima pravljenim u Wayne Industries, nego će umjesto toga biti sastavljeno njegovim rukama i sposobnošću.

Što se tiče Batmobilea, trebali bismo uskoro dobiti prvi pogled na njega kako se snimanje bude nastavilo na javnim mjestima. I dok ga tek trebamo vidjeti, ovaj izvještaj indicira da će ovo kultno vozilo biti daleko drugačije od onoga što je Batman vozio u The Dark Knight trilogiji. Ti su filmovi imali vozilo nalik tenku razvijenom za vojne primjene, ali čini se da će Pattinson voziti nešto što više podsjeća na neki snažni automobil.

Vozilo će imati neke svoje nadogradnje, naravno, kako bi batman mogao lakše onesposobiti zlikovce u bijegu. No, izvještaj također kaže da neće biti tako stiliziran kao verzije Batmobilea Tima Burtona i Joela Schumachera.

The Batman dolazi u kina 25. lipnja 2021. godine.