The Batman: Nove slike sa seta prikazuju Batcave

The Batman: Nove slike sa seta prikazuju Batcave

Kako se produkcija filma The Batman nastavlja, nove fotografije iza kulisa dugo očekivanog DC filma redatelja Matta Reevesa stigle su na net (putem Daily Maila u Velikoj Britaniji), prikazujući pogled iz zraka na masivne Gotham City setove filma koji također nam pruža prvi uvid u vanjski izgled nove Batcave (niže u tekstu).

Uz Batmana/Brucea Waynea Roberta Pattinsona glumi i Zoë Kravitz u ulozi Seline Kyle; Paul Dano kao Edward Nashton; Jeffrey Wright kao James Gordon iz GCPD-a; John Turturro u ulozi Carmine Falcone; Peter Sarsgaard kao Gotham D.A. Gil Colson; Jayme Lawson kao kandidatkinja za gradonačelnicu Bella Reál; s Andyjem Serkisom kao Alfred; i Colin Farrell kao Oswald Cobblepot. Blizanci Max i Charlie Carver također su se pridružili filmu u “značajnim ulogama”.

Tijekom DC FanDomea redatelj Matt Reeves, koji je zajedno s Peterom Craigom napisao scenarij, potvrdio je da će se film usredotočiti na drugu godinu Brucea Waynea kao Batmana i, prema Walteru Hamadi, da je film smješten u drugi svemir odvojen od DCEU likova. Reeves je također otkrio da je film detektivska priča koja prati seriju ubojstava koja otvaraju povijest korupcije u Gothamu i kako je Bruceova obitelj povezana.

Reeves i Dylan Clark produciraju film, a Simon Emanuel, Michael E. Uslan, Walter Hamada i Chantal Nong Vo služe kao izvršni producenti.

The Batman se u kinima otvara 4. ožujka 2022. godine.

The Batman: Nove slike sa seta prikazuju Batcave

Similar Posts