The Batman nove slike sa seta pokazuju još detalja Gotham Cityja i motorističku akciju

The Batman nove slike sa seta pokazuju još detalja Gotham Cityja i motorističku akciju

Kamere se nastavljaju baviti Batmanom dok se snima u Glasgowu, prikazujući Caped Crusadera u odvažnoj potjeri za zlikovcem koji je najvjerojatnije Catwoman. I dok se motocikli trkaju ulicama Gotham Cityja, sada imamo nove slike sa seta koje prikazuju svu akcije u onome što će zasigurno biti intenzivna potjera. Iako još uvijek ne možemo vidjeti Roberta Pattinsona ili Zoë Kravitz u kostimima na sceni, mi smo opet dobili dobar pregled kaskaderskog slijeda koji će se vjerojatno pojaviti u konačnom rezu novog filma o Batmanu.

Kao što možete vidjeti na donjim fotografijama, scenografi su također naporni u radu pazeći da svi gotički detalji odražavaju identitet Gotham Cityja. Pogledajte ih u nastavku:

(Slika: Andrew Milligan/PA Images via Getty Images)

 

(Slika: Andrew Milligan/PA Images via Getty Images)

Mnogo je pitanja oko The Batmana tijekom snimanja filma, posebno nakon otkrivanja Pattinsona u kostimu s detaljnim videom koji je objavio redatelj Matt Reeves. Iako je Bat-odijelo potpuno drugačije od svih koje smo do sada vidjeli u Batman filmovima, filmaš je također zadirkivao da će zaplet biti potpuno drugačiji od svega što smo do sada vidjeli na velikom platnu.

The Batman dolazi u kina 25. lipnja 2021. godine.

Nadolazeći DC filmovi uključuju: Wonder Woman 1984 05. lipnja 2020., The Batman 26. lipnja 2021., The Suicide Squad 07. kolovoza 2021., Black Adam, spin-off Shazama, 21. prosinca 2021. te Aquaman 2 22. prosinca 2022.

Similar Posts