The Batman: Nova Catwoman Zoe Kravitz potpuno gola

The Batman: Nova Catwoman Zoe Kravitz potpuno gola

Zoë Isabella Kravitz, Američka glumica, pjevačica i model glumiti će u sljedećem The Batman filmu ulogu Catwoman.

Međutim, čini se da ima viška vremena tijekom snimanja, jer je sada kćerka Lennyja Kravitza pozirala potpuno gola i tu sliku objavila putem svom Instagram profila.

Pogledajte ispod sliku Zoe Kravitz, move Catwoman za The Batman film redatelja Matta Reevesa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

?

Objavu dijeli Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Svoj glumački debi je ostvarila 2007. godine u filmu No Reservations. Kravitz je prva priznanja za glumačka ostvarenja dobila za ulogu Angel Salvadore u superherojskom filmu iz 2011. godine X-Men: First Class, koje je pratila sporednim ulogama u The Divergent Series (2014–2016) i Mad Max: Fury Road (2015).

Od tada, glumila je Letu Lestrange u Harry Potter spin-off filmovima Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) i njegovom nastavku iz 2018. godine, te kao Selina Kyle / Catwoman u The Lego Batman Movie (2017), a 2021. godine će tu ulogu ponoviti u live-action The Batman filmu. Također je imala razne uloge u brojnim nezavisnim filmovima, uključuju Dope (2015), Adam Greenov Aladdin (2016) i Gemini (2017). Osim toga, Kravitz je glumila jednu od glavnih uloga u HBO drama seriji Big Little Lies (2017–) i Hulu romantičnoj komedija seriji High Fidelity (2020–).

Similar Posts