The Batman - evo kako bi Colin Farrell mogao izgledati kao Penguin

The Batman – evo kako bi Colin Farrell mogao izgledati kao Penguin

Warner Bros.’ The Batman je dobio neke velike novosti jučer, kada je objavljeno da je Andy Serkis u razgovorima za ulogu Alfreda Pennywortha i Colin Farrell za ulogu The Penguina. Farrell je posebno zainteresirao gledatelje, jer su se oni već dugo vremena nadali da će se on vratiti superherojskom svijetu. I dok se snimanje očekuje tek početkom sljedeće godine, nova fanovska umjetnost pomaže obožavateljima prikazati kako bi Farrell mogao izgledati u toj ulozi. BossLogic je podijelio novu sliku, koja na odličan način zamišlja kako bi glumac mogao izgledati u ulozi Oswalta Cobblepota.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Colin Farrell ? #thebatman

Objavu dijeli Bosslogic (@bosslogic)

Prije Farrella, razna imena su se spominjala za ulogu Penguina u The Batman filmu Matta Reevesa. Tu su bili Josh Gad (koji je sam sebe stavljao u tu ulogu još od 2018. godine), Jack Black, Nick Frost i Andy Serkis, a uz njih, uloga je ponuđena i Jonah Hillu koji je navodno tražio previše novaca i imao želju glumiti Riddlera, te je na kraju potpuno odustao od te uloge.

U The Batman filmu glume Robert Pattinson kao Bruce Wayne/Batman, Zoe Kravitz kao Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano kao The Riddler i Westworld zvijezda Jeffrey Wright kao Jim Gordon. Film režira i jedan je od scenarista Matt Reeves, koji ima jedinstven pristup kako želi prikazati Gotham City.

Što mislite o izboru Colina Farrella kao The Penguin u Matt Reevesovom The Batman filmu?

Similar Posts