The Batman dobio radni naziv koji otkriva detalje priče

The Batman dobio radni naziv koji otkriva detalje priče

Batmanov radni naslov možda nagovještava glavnu priču filma. Film je prvo trebao režirati i glumiti Ben Affleck, međutim ovaj projekt Warner Bros. i DC prošao je nekoliko iteracija, a sada je konačno krenuo u produkciju s Matt Reevesom potpisanim kao scenaristom i redateljem. Robert Pattinson postavljen je kao sljedeći Bruce Wayne, a zvjezdana sporedna glumačka skupina, uključujući Zoe Kravitz kao Selina Kyle / Catwoman, Jeffrey Wright kao povjerenik Gordon, Colin Farrell kao Penguin, Andy Serkis kao Alfred, John Turturro kao Falcone i Peter Sarsgaard potencijalno kao Two-Face.

Detalji radnje The Batman filma drže se u velikoj tajnosti, a Reeves je jedva otkrio bilo što što se tiče narativa filma. Neke će scene biti postavljene u Arkham Asylum, ali osim toga, specifičnosti su još uvijek nepoznate. Sada, međutim, potpuno novi podaci mogu obožavateljima dati predodžbu o tome koja će biti središnja tema filma.

Na web stranici Production Weekly je The Batman jer se približava početak glavnog snimanja. Također je potvrđeno da je radni naslov filma “Vengeance.” Nažalost, osim toga, s ove liste nema drugih informacija, poput toga kada bi trebala započeti produkcija. Unatoč tome, dovoljno je navesti obožavatelje Viteza Tame da počnu razgovarati smatrajući da je to možda samo nagovještaj onoga što Reeves očekuje od ikoničnog junaka DC-a.

Dok Warner Bros. za sada čvrsto drži veo tajne na The Batman filmu, ideja da Reeves stavi mlađeg glumca za ulogu pokazatelj je da će to biti drugačiji pristup od onoga što je Zack Snyder imao na umu za DCEU-ovog Batmana. Ipak, treba uzeti u obzir da ova verzija Batmana ne bi trebala biti povezna s ostatkom DCEUa, ali Affleckova iteracija je bila stariji, ojačani i iskusniji junak. Još nije poznato gdje će The Batman biti smješten u životu Brucea Waynea, ali s obzirom na radni naslov, teško je ne pretpostaviti da će smrt njegovih roditelja biti glavna motivacija za njegovo djelovanje.

The Batman negativci bi mogli dobiti svoje spin-off filmove

Dakako, svaka iteracija lika na neki je način potaknuta osvetom i gotovo uvijek ima neke veze s pričom o nastanku lika iz stripa. Pretpostavimo da je Batmanov radni naslov “Vengeance” doista nagovještaj kakva će biti pripovijest o filmu, interesantno je saznati hoće li imati neke veze sa smrću Thomasa i Marthe Wayne ili će ga Reeves okrenuti nečemu drugom. Možda se neće odlučiti ponoviti smrt Bruceovih roditelja, jer je to već prikazano hrpu puta na velikim ekranima. Međutim, to je integralno iskustvo za ovog lika i potpuno isključivanje tog događaja bi moglo naljutiti fanove stripa. Možda bi se novi film mogao još uvijek pozabaviti razornom traumom, ali ne učiniti ga primarnom pokretačkom silom cijele priče – Osvete.

Similar Posts