batman

The Batman: 15 glumaca koji bi mogli zamijeniti Ben Affleck

5. KEANU REEVES

U svojim mlađim danima glumio je Ted Theodore Logan u Bill and Ted’s Excellent Adventure. Mada njegova uloga u filmu John Wick puno više podsjeća na ulogu Batmana (s ‘malo’ manje ubijanja), a i s druge strane već je radio s Warner Brothers, na jednom od najboljih znanstveno-fantastičnih filmova The Matrix i njegovim nešto manje dobrim nastavcima.

4. MICHAEL FASSBENDER

Glasine su da bi Michael Fassbenderovo vrijeme kao Magneto moglo biti gotovo. Možda će ga 20th Century Fox/Disney uvjeriti da ostane u toj ulozi, ali kako se sada čini on je slobodan glumac u superhero svijetu. Fassbender je fantastičan glumac, ipak je on preuzeo ulogu Magneta od velikog Ian McKellen i nastavio jednako dobrim stopama, da ne govorimo o njegovim drugim glumačkim pothvatima.

3. JON HAMM

Nekoć je Jon Hamm bio jedan od vrlo popularnih izbora fanova za glumiti Superman u Man of Steel. Iako su se, umjesto tada 40-godišnjeg Hamma, odlučili za mlađeg Supermana, Henry Cavill, odlučili su se za starijeg Ben Affleck, za glumiti Batmana. Najpoznatiji je po svojoj ulozi u fantastičnoj seriji Mad Men, gdje je bio glavni glumac. Vrlo spominjan kao jedan od glavnih izbora za ulogu, a ako planiraju nastaviti gdje je Ben Affleck stao, onda je on idealan kandidat, s obzirom na njegove godine.

2. LUKE EVANS

Jedan od najradišnijih glumaca današnjice Luke Evans, je glumac koji može odglumiti gotovo svaku ulogu. U filmovima poput Fast & Furious 6 i Dracula Untold je vidio puno akcije, tako da je taj dio pokriven, dok je u često zanemarenom filmu, The Three Musketeers, odglumio šarmantnog vođu, a nedavno smo ga mogli gledati i u filmu The Girl on the Train. Zaista raskošne glumačke osobine je pokazao, a sve bi se mogle povezati u ulozi Bruce Wayne/Batman.

VRIJEDNO SPOMINJANJA: CHRISTIAN BALE

Ne treba puno pričati o ovom vrhunskom glumcu, jer većina toga je poznata. Ono što je sigurno je da je najbolji ili jedan od dvojice najboljih koji je utjelovio lik Bruce Wayne/Batman. Osim toga, u kojem god filmu se pojavi jednostavno je savršen. Šteta što je ovo gotovo nemoguća opcija.

1. JAKE GYLLENHAAL

Kada sve drugo propadne, dovedite zamjenskog superheroja! Jake Gyllenhaal je gotovo zamijenio Tobey Maguire tijekom produkcije Spider-Man 2 filma. Nakon toga je bio glavni kandidat za glumiti u filmu Batman Begins, ali je izgubio od Christian Bale. Od tada on je izrazio interes za glumiti ulogu Batman, a već smo i pisali o tome, čini se kao trenutno glavni izbor. Glumac ima 36 godina, te je dosta mlađi od Afflecka, pa će se priča definitivno morati mijenjati. Možda Flashpoint tu uskoči.

 

Ovo je najizglednijih 15 kandidata za ulogu Bruce Wayne/Batman. To nije naš izbor (neki sigurno ne bi bili), nego glasine koje kruže u Svijetu Filma. Koji od ovih je vaš favorit za ulogu?

Similar Posts