batman

The Batman: 15 glumaca koji bi mogli zamijeniti Ben Affleck

10. ANSON MOUNT

Hell on Wheels je jedna od najpodcjenjenijih serija prošlog desetljeća, koja je debitirala u sjenci The Walking Dead serije, te nikada nije dobila zasluženu svjetlost dana. A jedan od glavnih likova serije je upravo karizmatični Anson Mount.

9. MICHAEL C HALL

Michael C. Hall se proslavio ulogom Dextera u istoimenoj seriji. To mi je do sada i uvjerljivo najbolja uloga, u kojoj glumi blagog i pristojnog forenzičara po danu, a osvetnika ubojicu po noći. Poput Viteza Tame, pridržava se strogog koda tijekom svojih odmetničkih aktivnosti.

8. KYLE CHANDLER

Kyle Chandler je glumio razne tipova uloga. Prva zapamćenija uloga mu je bila Gary Hobson u tv drami, Early Edition. Zadnjih par godina ga imamo priliku vidjeti u Friday Night Lights na NBC, Netflix Bloodline, te u Peter Jackson 2005 verziji King Kong.

7. COLIN FARRELL

Colin Farrell već dugo vremena je u samom glumačkom vrhu. Naravno, imao je i svojih padova, filmovima poput Total Recall i Winter’s Tale, ali uglavnom je birao odlične filmove i uloge. Uz to mogli smo ga gledati u filmovima poput The Lobster, Seven Psychopaths, Fantastic Beasts and Where to Find Them, In Bruges, te drugoj sezoni serije True Detective. Razne je uloge odglumio, pa zašto ne bi mogao i ulogu Bruce Wayne/Batman.

6. ERIC BANA

Eric Bana je već imao prilike glumiti superheroja, s obzirom na to da je glumio Bruce Banner u Ang Lee 2003 Hulk filmu. Australski glumac je zaista glumio neke velike uloge u velikim filmovima, poput Hulk, Troy, Black Hawk Down, Munich, The Time Traveler’s Wife i Hanna. Malo je tih uloga koje Bana ne može odglumiti dobro.

Druge je zanimalo i ovo...