batman

The Batman: 15 glumaca koji bi mogli zamijeniti Ben Affleck

Danas smo objavili da redatelj, novog solo The Batman filma, Matt Reeves, navodno traži novog glumca za zamijeniti Ben Afflecka. U ovom popisu vam donosimo 15 najizglednijih glumaca koji bi ga mogli zamijeniti. Koga bi vi voljeli vidjeti u ulozi Viteza Tame?

Ovo možda nije svima lako za prihvatiti, ali glasine su takve da redatelj novog The Batman filma traži glumca koji bi mogao zamijeniti Ben Afflecka, više o tome ovdje.

Ponavljamo još jednom, to je za sada samo glasina, ali tako su prenijeli svi svjetski mediji i obično kada se to dogodi bude i točno, a i već dugo traju glasine o tome.

S obzirom na ta, nekima nemila, nekima mila događanja, donosimo vam 15 glumaca koji bi mogli zamijeniti Ben Afflecka kao Batmana.

15. KARL URBAN

Jedan od cool likova, Karl Urban je vjerojatno najpoznatiji po svojoj ulozi Lenard “Bones” McCoy u zadnjim Star Trek filmovima. Osim toga glumio je i u akcijskom SF spektaklu Dredd.

14. MATT BOMER

Zvijezda serije White Collar je bio na raznim filmskim listama želja, zadnjih godina: bio je glavna želja obožavatelja za glumiti Superman iz 2013 Man of Steel, te ponovno glavna želja obožavatelja za ulogu Christian Grey u Fifty Shades of Grey. Iako ima već 39 godina, zaista ne izgleda tako.

13. WES BENTLEY

Legenda ide da je Wes Bentley bio prvi izbor producenta/Batman stručnjaka, Christopher Nolan, za glumiti Bruce Wayne u Batman v Superman: Dawn of Justice, a lako je vidjeti zašto. Prvi puta je primijećen u Sam Mendes filmu American Beauty, ali njegove konstantne ovisnosti o drogi i alkoholu su mu stale na put da postane pravi, poznati glumac. Sada su te stvari iza njega, kako se i moglo vidjeti u dokumentarcu My Big Break.

12. RICHARD ARMITAGE

Poput Wes Bentley, glasine su kružile i da je Richard Armitage, Britanski glumac, jedan od glavnih kandidata za glumiti Bruce Wayne u 2016 Batman v Superman, prije nego su Zack Snyder i ekipa odlučili tu ulogu dati Ben Affleck. Najpoznatiji je po ulozi Thorin u The Hobbit trilogiji.

11. JASON CLARKE

Australski glumac Jason Clarke već dugo glumi, ali tek se u zadnje vrijeme uspio probiti u Hollywood kao zvijezda. U zadnjih par godina je imao odličnu ulogu u filmu Everest, te kao Malcolm, u Dawn of the Planet of the Apes filmu. Ovaj drugi film je upravo film redatelja Matt Reeves, koji je redatelj novog Batman solo filma. Uz te filmove, Clarke je glumio i u filmu Terminator Genisys, John Connor.

Similar Posts