The Avengers originalni konceptni dizajn dao je Thoru 'bikerski' izgled

The Avengers originalni konceptni dizajn dao je Thoru ‘bikerski’ izgled

Novo otkriveni konceptni dizajn za film The Avengers dao je Chris Hemsworthovom Thoru drugačiji, ‘bikerski’ izgled.

Chris Hemsworthov Thor prošao je kroz mnoge iznenađujuće promjene od ranih dana Marvelovog Filmskog Svemira i filma The Avengers, ali novi konceptni dizajn prikazuje junaka koji ima izgled bikera, barem prema umjetniku Charlie Wenu.

Wen je prethodno otkrio Thorov kostim inspiriran Ultimatesom, koji je bio više taktički i manje kraljevski od Boga groma koji je stigao na naše ekrane. Gledanje junaka koji nose nove kostime jedan je od najzabavnijih dijelova filmova o stripovima, osim akcije i avanture, naravno, a ovo novo Thor odijelo dolazi iz pretprodukcije na The Avengersu.

Novi dizajn na Instagram stranici Charlie Wen prikazuje Chrisa Hemsworthovog Thora u tamnoplavom i srebrnom oklopu sa svojim ikoničnim crvenim ogrtačem, ali odmah je očito da mu nedostaju njegovi čelični rukavi, a na kasnijim slikama nosi i par glomaznih rukavica bez prstiju. Wen je objasnio da je ovo jedan od Ultimates inspiriranih dizajna koje je stvorio tijekom pretprodukcije na The Avengers, rekavši da Thor ima pomalo “bajkerski” izgled na toj slici. Pogledajte dolje.

Recite nam koji vam se izgleda više sviđa, originalni iz filma The Avengers, ili ovaj koji je mogao biti?

Similar Posts