Thanos postaje Freddy Krueger u Titan on Elm Street odličnoj i zastrašujućoj Fanovskoj slici

Thanos postaje Freddy Krueger u Titan on Elm Street odličnoj i zastrašujućoj Fanovskoj slici

Fanovska umjetnost koja kombinira različite filmove je zeznuta tema – nema rime, razloga ili specifične formule za učiniti nešto uspješnim. Ali kada uspije, onda jednostavno uspije, a to nije teško za reći. Tako da nemamo neko pravo objašnjenje zašto ovaj epski crossover između A Nightmare on Elm Street i Avengers: Endgame tako dobro izgleda: jednostavno je tako. Vjerojatno zato što su Freddy Krueger i Thanos dva kultna i zastrašujuća zlikovca, te oboje koriste oružje s rukavicama da napadaju svoje žrtve. Rukavica s Infinity Kamenjem – povezana s noževima? OOO da.

Pogledajte ispod ovaj fantastični BossLogicov spoj Thanosa i  Freddyja i možda još bolji natpis iznad

Talentirani BossLogic nastavlja izrađivati fantastične digitalne umjetnosti, a Titan on Elm Street je definitivno stripovski crossover kojeg bi rado voljeli uskoro vidjeti i pročitati.

Iako se Thanos pokazao kao najjači negativac u Marvelovom Filmskom Svemiru, fanovi i dalje ne znaju zašto je zapravo Ludi Titan pokušao izbrisati pola svemira. Svakako, priča nejasnu priču da nagovijesti svoju motivaciju, ali još uvijek nije jasno zašto on misli da je to najbolji način djelovanja. Nažalost, nadali smo se dobiti bolje objašnjenje toga u Avengers: Endgame filmu, međutim, dobili smo samo još gore onom pričom kako će ovog puta obrisati sva živa bića i stvoriti sve ponovno, a sve navodno zbog neke ravnoteže. Nema apsolutno nikakvog smisla, postoji drugih 100 rješenja za to. Šteta što to nije malo bolje objašnjeno, jer je Thanos definitivno jedan od najzanimljivijih negativaca koji se zadnjih nekoliko godina pojavio na velikim ekranima.

Marvel teorija: Pucketanje nije nikoga ubilo [i Thanos nije mrtav]

Avengers: Endgame scenaristi Christopher Markus i Stephen McFeely su pojasnili da su oni napisali neke scene pogleda u prošlost mladog Thanosa na Titanu za film Avengers: Infinity War, ali su u konačnici odustali od njih kako bi nastavili s brzinom filma. Moram priznati da mi je to vrlo žao.

S druge strane, Freddy Kruegerov glumac Robert Englund je priznao da ima samo jedno žaljenje iz Nightmare on Elm Street franšize, a to je što nikada nije uspio istražiti Freddyjevu prošlost.

Ovaj spoj je definitivno nešto što bi voljeli vidjeti, teško da bi se ikada moglo dogoditi na ekranima, ali u stripovima ništa nije nemoguće…

Similar Posts