Stigao je novi ‘red band’ trailer (nije za mlađe od 17 godina) za nadolazeći znanstveno-fantastični film Terminator: Dark Fate.

Datum izlaska filma Terminator: Dark Fate:

01. studeni 2019.

Žanr:

Akcija, avantura, sci-fi

Redatelj:

Tim Miller

Scenarist:

James Cameron, David S. Goyer

Glumci:

Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton

Radnje ukratko:

27 godina nakon događaja u Terminatoru 2: Judgment Day, Skynet iz budućnosti šalje novog modificiranog Terminatora (Gabriel Luna) kako bi okončao Dani Ramos (Natalia Reyes), hibridnu kiborg ženu (Mackenzie Davis) i njezine prijatelje. Sarah Connor im pomaže, kao i originalni Terminator, u borbi za budućnost.

Prošlo je 35 godina od prikazivanja prvog Terminatora, a u novom nastavku ćemo gledati legende iz prvog filma.

Ovaj šesti nastavak u franšizi, Terminator: Dark Fate, je značajan po ponovno ujedinjenju Arnolda Schwarzeneggera, Linde Hamilton i James Camerona po prvi puta nakon Terminator 2: Judgment Day, što je prikladno zato što će ovaj novi film redatelja Tim Millera (Cameron producira film i pomogao je s pričom) pratiti događanja filma iz 1991. godine, te će zanemariti ostale nastavke.

Prije par dana smo saznali da je Terminator: Dark Fate dobio r-rejting zbog ogromnog nasilja kroz film, uvrjedljivog jezika i kratke golotinje. A sada smo dobili i opak ‘red band’ trailer koji pokazuje upravo razlog zbog kojeg je Dark Fate dobio ovaj rejting.

Terminator: Dark Fate će biti dugačak 2 sata i 8 minuta i očekuje se da ima vikenda otvaranja u Americi od nekih $35 – 45 milijuna.

Možete pogledati službeni sinopsis za Terminator: Dark Fate ispod.

“Linda Hamilton (Sarah Connor) i Arnold Schwarzenegger (T-800) vraćaju se u svoje ikoničke uloge u Terminatoru: Dark Fate, u režiji Tima Millera (Deadpool), a produciraju ga vizionarski redatelj James Cameron i David Ellison. Prateći događaje Terminatora 2: Sudnji dan, u Terminator: Dark Fate također glume i Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna i Diego Boneta.”

Terminator: Dark Fate je nadolazeći film redatelja Tim Millera, prema scenariju od David S. Goyera, pisanom prema priči koju su zamislili Miller, Cameron i David Ellison. Cameron i Ellison su izvršni producenti nastavka zajedno s Dana Goldberg. Zvijezde filma su Schwarzenegger i Hamilton, zajedno s Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Natalia Reyes i Diego Boneta. Film je prvo trebao izaći 26. srpnja, 15. studenog, 22. studenog 2019, ali sada Terminator: Dark Fate izlazi 01. studenog 2019. godine.

U nastavku pogledajte novi R-rated ‘red band’ trailer za Terminator: Dark Fate: