Oni su se vratili! Paramount je objavio nove slike iz film Terminator: Dark Fate, koje uključuju Arnolda Schwarzeneggera i Lindu Hamilton, ali i četiri nova lika iz filma. Ovaj šesti nastavak u franšizi, Terminator: Dark Fate, je značajan po ponovno ujedinjenju Arnolda Schwarzeneggera, Linde Hamilton i James Camerona po prvi puta nakon Terminator 2: Judgment Day, što je prikladno zato što će ovaj novi film redatelja Tim Millera (Cameron producira film i pomogao je s pričom) pratiti događanja filma iz 1991. godine, te će zanemariti ostale nastavke.

Radnja filma Dark Fate se drži u tajnosti, ali sudeći prema slikama, Schwarzeneggerov T-800 se bliži mirovini, dok Hamiltonova Sarah Connor izgleda spremna za bitku. Isto se može reći za Mackenzie Davisovu Grace, koja izgleda savršeno sposobna biti novi protagonist franšize.

Pogledajte ispod i nove članove glumačke postave Gabriela Lunu (navodno novi Terminator), Nataliju Reyes i Diega Boneta.

Terminator: Dark Fate je nadolazeći film redatelja Tim Millera, prema scenariju od David S. Goyera, pisanom prema priči koju su zamislili Miller, Cameron i David Ellison. Cameron i Ellison su izvršni producenti nastavka zajedno s Dana Goldberg. Zvijezde filma su Schwarzenegger i Hamilton, zajedno s Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Natalia Reyes i Diego Boneta. Film je prvo trebao izaći 26. srpnja, 15. studenog, 22. studenog 2019, ali sada Terminator: Dark Fate izlazi 01. studenog 2019. Zapravo ovog puta, osim ako ne promjene.