Terminator 6 dodaje mladog Schwarzenegger T-800 glumca! - Svijet filma

Terminator 6 dodaje mladog Schwarzenegger T-800 glumca!

Tim Millerov Terminator je dodao Brett Azara u za sada ne potvrđenu ulogu. Brett Azar je glumio pomlađenu verziju Schwarzeneggerovog T-800 u filmu Terminator: Genisys!

Ovaj bez naziva ‘Terminator’ nastavak će biti prvi kojeg će nadgledati James Cameron, još od kada je režirao, napisao i producirao ‘The Terminator’ i njegov nastavak “Terminator 2: Judgment Day.” Cameron je izabrao redatelja “Deadpool” Millera za redatelja nadolazećeg filma, u kojem će se zvijezde Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton vratiti u franšizu kao T-800 i Sarah Connor. Radnja filma se još drži u tajnosti, ali ono što znamo je da će film biti direktni nastavak ‘T2’, preskačući tri nastavka kao da ih nikada nije ni bilo.

Gabriel Luna, Natalia Reyes i Diego Bonita se također pridružuju ekipi. “Blade Runner 2049” zvijezda Mackenzie Davis je najavljen kao dio glumačke ekipe početkom ožujka.

Brett Azar
Brett Azar kao T-800

Jedan od upečatljivijih trenutaka, u ne tako lošem, Terminator: Genisys, je borba u kojoj se starije verzija T-800 bori sa svojom pomlađenom verzijom u vremenskim okvirima prvog filma. Brett Azar je glumio T-800 u Genisys, s računalnom animacijom koja ga je pretvorila u Arnold Schwarzenegger iz otprilike 1984. godine. Azar je sada, putem svojeg Facebook profila, potvrdio da se vraća i u sljedećem nastavku.

I dok Azar ne spominje koju će ulogu igrati u Terminator 6, možemo pretpostaviti da će ili ponovno igrati pomlađenu verziju Schwarzeneggera ili će biti novi model Terminatora. Ako bude ponovno igrao pomlađenu verziju, možemo očekivati neka putovanja kroz vrijeme ili neke poglede unatrag. Miller je prije izjavio da će film prihvatiti Arnoldove godine, umjesto da ih pokuša sakriti, tako da ne vjerujemo da će lik biti pomlađen za cijeli film.

Paramount je objavio datum izlaska filma, a on je 22. studeni 2019 godine.

Iskreno ne mogu dočekati ovaj film, ekipa iza njega je fenomenalna, kao i glumci, te se iskreno nadam da neće negdje otići u krivom smjeru. Cameroon je kralj kino blagajni, pa ako mu i s ovim filmom uspije, ne sumnjam da ćemo dobiti još nastavaka.

Similar Posts