Teorija: Jared Letov Joker će u ‘Zack Snyder’s Justice League’ biti na strani pozitivaca

U prošlim pripovijestima Zacka Snydera o njegovoj verziji Justice League filma, Joker Jareda Letoa ukrasti će Mother Box kako bi stvorio kozmičku traku koju će The Flash koristiti za putovanje u prošlost. Princ zločina iz DCEU-a vratit će se u franšizu, iako na nekonvencionalan način, putem nadolazećeg projekta HBO Maxa, obilježavajući glumačevu prvu odmazdu nad ulogom od njegovog predstavljanja u Suicide Squadu.

Nakon više od dvije godine nemilosrdne kampanje pokreta #ReleaseTheSnyderCut, toliko tražena verzija Justice League napokon će ugledati svjetlo dana. Sadržat će originalnu priču namijenjenu Snyderovu projektu koji je u kino verziji naglo izmjenjen nakon što je Joss Whedon preuzeo režiju i sastavio konačni oblik filma. Međutim, osim što je realizirao svoj narativ, Snyder je dodao i dodatni element u svoju verziju s Jokerom.

Razgovarajući s TheFilmJunkee na YouTubeu, Snyder je prvo otkrio da razmišlja o stvaranju stripa koji će Betmanu Beta Afflecka i Letovom Jokeru predstavljati prateći materijal. Zatim je nastavio rekavši da je klaunski Princ zločina zapravo sastavni dio osiguranja Mother Boxa koja omogućuje Flashu da putuje u prošlost koristeći kozmičku traku:

Mislim da se ništa neće dogoditi odmah, ali Jim i ja smo prilično razgovarali o tome da napravimo knjigu ili strip i na putu smo da to nekako završimo. Ako je to stvar koja bi fandomu bila zanimljiva, uvijek bi o tome mogli pitati Jima. Apsolutno bih volio raditi strip. Rekao sam [Jimu]: “Znaš što bi bilo cool, volio bih to učiniti, recimo da si u postapokaliptičnom svijetu Darkseida – svijetu je pao, a tu je i tim koji je ostao živ da bi ga pokušao vratiti, da bismo unutar te priče napravili i prošlost Jokera koji je ubio Robina. ” To bi bila stvar koja – jer, Joker je nekako uključen u krađu Matične kutije i koristi je za stvaranje trake za trčanje. Jer, u mojim mislima Cyborg je uvijek htio računati i shvatiti: “To moramo učiniti da bismo se vratili u prošlost kako bismo Brucea ispravno upozorili.” Ali uvijek sam mislio da je sukob koji se tamo događao Bruce proživljavao događaje – Robinovu smrt i ono što je u to ušlo. Rekao sam: „To bi bio zabavan strip, čak i samo Robinova smrt. Lijepa mala jednokratna.”

Similar Posts