Tenet, Matrix 4, Godzilla Vs. Kong, Tom & Jerry, Witches - svi odgođeni, neki drastično

Tenet, Matrix 4, Godzilla Vs. Kong, Tom & Jerry, Witches – svi odgođeni, neki drastično

Warner Bros. nažalost više nikoga ne iznenađuje odgađanjem izlazaka svojih filmova u kina, s obzirom na to da smo već ranije danas pisali kako je Wonder Woman 1984 također odgođen.

Tenet je s ove liste imao na svu sreću daleko najmanji pomak, od samo 2 tjedna, pa tako sada dolazi u kina 31. srpnja (iako se ne bi nadao previše).

Sljedeći na listi je The Matrix 4, koji je premješten s 21. svibnja 2021. na 01. travnja 2022. godine, što je odgoda od gotovo godinu dana!

The Witches remake je potpuno maknut s rasporeda i za sada nema novi datum izlaska. To je pogotovo čudno ako znamo da je trebao izaći ovog listopada i da je vjerojatno gotov. Prema tome, može se pretpostaviti da će ga možda pustiti direktno na HBO Max.

Godzilla Vs Kong je preuzeo mjesto Matrix 4 filma, jer je premješten s 19. studenog 2020. na 21. svibanj 2021. godine.

Ni nakon svih tih odgađanja, Warner Bros. i dalje nije bio gotov, pa je tako odgodio i live-action Tom and Jerry s 23. prosinca 2020. za 05. ožujak 2021. godine.

Tim je pogurao i za sada bez naziva New Line horor film na 04. lipnja 2021. godine, te potpuno maknuo s rasporeda jedan bez naziva igrani film koji je trebao doći u kina 16. listopada ove godine.

Vidjet ćemo kako će drugi studiji (Disney) reagirati na ove promjene. Vrlo je moguće da bi neke velike naslove na kraju mogli vidjeti i na streaming platformama, poput Mulan recimo.

Similar Posts