Tenet internacionalno dolazi prije nego u US, poznat datum izlaska filma u Hrvatskoj!

Tenet internacionalno dolazi prije nego u US, poznat datum izlaska filma u Hrvatskoj!

Inozemne blagajne pokazuje neke znakove života tijekom pandemije, pa je Warner Bros. odlučio otvoriti dugoočekivanog Teneta Christophera Nolana u preko 70 zemalja svijeta, počevši od srijede, 26. kolovoza. Plan uključuje otvaranje Teneta i u Kanadi u četvrtak, 27. kolovoza. prije izdanja u Americi koje će se u odabranim gradovima naći u četvrtak, 03. rujna.

Ono što je za nas posebno važno je da je Hrvatska (i Srbija) među tih 70 zemalja koje otvaraju 26. kolovoza! Osim dakako ako se stanje s koronavirusom ne promjeni drastično na gore (ako ostanemo odgovorni vjerojatno neće).

Kina još uvijek čeka datum izlaska, iako se očekuje uskoro objavljivanje. Warner Bros. objavljuje tamo 02. kolovoza Nolanov Interstellar, što je pokazatelj da će dvosatno ograničenje zemlje za jednog gledanje filma biti ublaženo, što će utrti put Tenetu koji je naveden da traje 2 i pol sata.

Ne znamo kakvo je točno stanje s Cinestarom i možemo se samo nadati da će sve biti u redu do izlaska Teneta i da ćemo se uskoro moći vratiti u ‘normalu’ i kinima.

Similar Posts