Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Teenage Mutant Ninja Turtles – redatelj filma Seth Rogen otkriva detalje njegovog reboota

Nedavno je objavljeno da je CG Teenage Mutant Ninja Turtles reboot u izradi za Paramount Pictures, Nickelodeon i Seth Rogenove produkcijske kuće Point Pictures, a glumac je sada dao fanovima nekoliko ideja što očekivati ​​od njegovog preuzimanja ovih heroja.

Dok je razgovarao s Colliderom, Rogen je objasnio da namjerava naglasiti “tinejdžerske” aspekte likova.

“Kao cjeloživotni obožavatelj Ninja kornjača, čudno je da je ‘Tinejdžerski’ dio Teenage Mutant Ninja Turtles uvijek bio onaj dio koji mi se najviše isticao. I kao nekoga tko voli tinejdžerske filmove, i koji je napravio puno tinejdžerskih filmova, i tko je doslovno započeo u cijelu svoju profesiju pišući tinejdžerske filmove, ideja o nekako povezivanju tog elementa bila mi je zaista uzbudljiva. Mislim, ne zanemarujući ostatak, već to stvarno koristim kao neku skočnu točku filma.”

Iako su očigledno istraživani tinejdžerski elementi starosti kornjača u prijašnjim utjelovljenjima, to zapravo nikada nije bilo glavni fokus, pa bi se to moglo pokazati intrigantnim pristupom. Sve dok ne pričamo o potpunoj američkoj piti s mutantima, fanovi ne bi trebali biti previše zabrinuti!

Leonardo, Raphael, Michelangelo i Donatello pojavili su se u nekoliko filmova u ovoj fazi, a najnoviji su umjereno uspješni (barem s financijskog stajališta) filmovi iz Paramount i Platinum Dunes Michaela Baya. Ranije su se pojavili u animiranom obliku u animiranoj avanturi Warner Bros. TMNT iz 2007. Ipak, obožavatelji originalni film iz 1990. godine smatraju najboljim.

Similar Posts