Pogledajte spektakularni teaser traileri za novu seriju Krypton, koja je prequel Supermana, od redatelja David S. Goyer, koji je bio scenarist na filmovima The Dark Knight trilogija, Man of Steel i Batman v Superman: Dawn of Justice.

Priča o Supermanovom djedu, koji se bori za pravdu na svom rodnom planetu. 

Datum izlaska serije:

2018

Žanr:

Akcija, avantura, drama, sci-fi, superhero

Redatelj:

Colm McCarthy

Scenarist:

Ian B. Goldberg, David S. Goyer

Glumci:

Georgina Campbell, Ian McElhinney, Elliot Cowan

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Krypton

Za sada je vrlo malo poznato o ovom prequelu filma Man of Steel iz 2013 godine. Ono što se zna je da će radnja biti o Supermanovom djedu, kojeg je na početku Man of Steel filma glumio Russell Crowe kao Jor-El na Kryptonu. Time ćemo dobiti malo više uvida u Supermanov svijet prije njegovog rođenja.

Kryptonov producent će biti David S. Goyer (Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, The Dark Knight trilogija), Damian Kindler (Sleepy Hollow) će biti izvršni producent, Colm McCarthy (She Who Brings Gifts, Peaky Blinders) je redatelj filma/serije. Scenaristi su David S. Goyer i Ian Goldberg (Once Upon a Time, Terminator: The Sarah Connor Chronicles). Krypton će producirati kuća Warner Horizon Television (Syfy) i pravljen je prema likovima Jerry Siegel i Joe Shuster, objavljenih od DC Comics.

Supermanovog djedu, Seg-El, glumi relativno nepoznati Cameron Cuffe, uz njega još glume Georgina Campbell (Lyta Zod), Ian McElhinney (Val-El), Elliot Cown (Daron-Vex), Rasmus Hardiker (Kem) i Ann Ogbomo (Alura Zod).

U nastavku pogledajte teaser traileri za Krypton.