Taika Waititi potvrđuje Korgov veličanstveni povratak za Thor: Love and Thunder

Taika Waititi potvrđuje Korgov veličanstveni povratak za Thor: Love and Thunder

Kada se Taika Waititi umiješa u Marvelov film, šanse su da Korg, simpatični Kronan nije daleko iza. Ipak, dobrodošla je vijest čuti da će se prava zvijezda filma Thor: Ragnarok vratiti za sljedeći nastavak Thor: Love and Thunder.

Waititi, dok je okolo promovirao svoj pogled na zamišljenog Hitlera u filmu Jojo Rabbit, potvrdio je povratak lika tijekom intervjua s Jimmy Kimmelom.

“Moj lik se vraća natrag, Korg,” rekao je pri kraju konverzacije između njih dvojice. I dok je publika eruptirala od zadovoljstva, redatelj se obratio sa svojim Korg glasom: “Hvala vam. Hvala vam puno za tu reakciju.”

Znači li to da će se rat između Korga i NoobMaster69 (vjerujemo da je u pitanju Loki) nastaviti? To također vjerojatno znači da Korg ne ide u novi Marvelov film bez svog vjernog pratitelja Mieka. Mi znamo da će se Chris Hemsworth vratiti kao Thor, Natalie Portmanina Jane Foster će također podići Mjølnir (prema stripovskoj seriji The Mighty Thor), a Tessa Thompson će se vratiti kao Valkyrie kako bi vladala Asgardom i tražila ljubav (postoji teorija da bi to mogla biti Lady Sif).

“Upravo sam završio nekoliko nacrta te priče”, Waititi je rekao Kimmelu. “Postoji više Thorova!”

Thor: Love and Thunder dolazi u kina 05. studenog 2021. godine.

Similar Posts