Taika Waititi pojašnjava da će biti 2 Thora u filmu ‘Thor: Love And Thunder’

Na ovogodišnjem San Diego Comic-Conu saznali smo da će četvrti Thor film predstaviti Natalie Portman Jane Foster kao Thora! Mnogi fanovi su bili zabrinuti da će Chris Hemsworthov Thor Odinson nekako izgubiti svoje moći ili status u filmu ‘Thor: Love and Thunder’, ali čini se da to ipak nije slučaj.

Redatelj Taika Waititi je upitan o situaciji na ovogodišnjem D23 Expu, pa dok se nije dodirnuo radnje filma, dao je malo svijetla na ovu situaciju kada ga je upitao Entertainment Tonight:

“[Ona] je Thor. Tu je i dalje drugi Thor, originalni Thor [kojeg glumi Hemsworth]. Ona nije nazvana ženski Thor. U stripovima ona je nazvana Mighty Thor. Dolazi iz te stripovske priče. Ja ne bi mogao biti više sretan i uzbuđen.”

Čini se da Foster neće zamijeniti Odinsona nego mu se pridružiti. I dok je u stripovima ona postala Mighty Thor kada originalni više nije bio vrijedan upravljanja Mjolnirom, čini se da će se stvari ovdje odvijati drugačije. Nismo sigurni koliko će Hemsworthov lik uopće biti uključen u film, zato što bi on u jednom trenutku mogao otiči kako bi se pridružio Guardians of the Galaxy. Mi znamo da je Bog Groma već napustio svoje mjesto na Asgardskom tronu Valkyrie, a ako on ide van planete, on bi također mogao dati Mjolnir Jane kao način zadržavanja Thora kao zaštitnika Zemlje. Samo će vrijeme pokazati kako će se to točno rasplesti.

Similar Posts