Niste valjda mislili da je posljednji Rambo zaista posljednji?!

Nakon originalne Rambo trilogije, First Blood, Rambo: First Blood Part II i Rambo III, Sylvester Stalloneu je trebalo dvadeset godina da vrati Johna Rambo na velike ekrane s novim Rambo filmom i dodatnih deset za Rambo: Last Blood. Posljednja nastavak franšize nije bio ni kritički ni komercijalni uspjeh, ali Stallone nikada nije bio onaj koji bi se odrekao nade.

Prošireni rez Rambo: Last Blood objavljen je na Amazon Prime Video još u svibnju, ali napokon je došao i na Apple TV početkom ovog tjedna, a Sylvester Stallone promovirao je ovaj rez filma na Instagramu.

“Ovo je rez na kojem sam radio i uvijek sam mislio da je ovaj rez, mnogo bolji od kino izdanja”, rekao je Stallone. “Ako ste vidjeli Rambo: Last Blood u kinima, dugujete sebi vidjeti stvarni rez. Hvala.” U zasebnom postu, Stallone je rekao, “NAPRAVITE GA # 1 OVOG VIKENDA! (Mogao bi se vratiti). S puno poštovanja, Sly.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

SEE THE REAL JOURNEY – “ YOU JUST DON’T TURN IT OFF!!!! “ MAKE IT #1 THIS WEEKEND ! ( He could be back ) Much respect , Sly .

Objavu dijeli Sly Stallone (@officialslystallone)

Iako je Sylvester Stallone rekao da Rambo: Last Blood “zatvara krug” franšize, on ima ideje za potencijalni šesti film.