I dok Creed II kod nas tek dolazi u kina (u Americi već igra), Sylvester Stallone u emocionalnom videu kaže da su njegovi dani Rockyja završeni. 

Čini se kako će Creed II biti Slyjev posljednji film u ulozi legendarnog boksača, sada trenera, Rockyja. U videu objavljenom na njegovoj Instagram stranici, Stallone drži govor u kojem obilježava oživljavanje njegovog lika u Creed filmovima – i prenosi ostavštinu glumcu Michaelu B. Jordanu.

Ukratko, on u emotivnom videu kaže kako je 2006. godine mislio da je završio s Rocky likom, te je bio zadovoljan s time. Nakon toga dolazi ovaj mladi čovjek (Michael B. Jordan) i sve se mijenja, te kako nije mogao biti sretniji zbog toga. Sada ima kome ostaviti svoje nasljedstvo za nove generacije.


Povezano: Najbolji Boksački filmovi

Još je emotivnije ono što je napisao ispod videa, a to je “želim se zahvaliti svima diljem svijeta što su prihvatili Rocky obitelj u svoja srca preko 40 godine,” on piše. “Bila je to moja najveća povlastica da sam mogao stvoriti i glumiti ovaj smisleni lik. Iako mi se slama srce, nažalost sve mora proći … i završiti. Nastavite udarati, volim vas ljubazne i velikodušne ljude, a i Rocky vas sve voli. Najbolje od svega je da ROCKY nikada neće umrijeti zato što živi dalje u vama…”

Ljubitelji kultnih Stalloneovih likova se i dalje imaju čemu radovati, jer dok se Rocky najvjerojatnije umirovio, Rambo se uskoro vraća u Rambo 5: Last Blood. Rambo 5 bi trebao doći u 2019. godini, a do tada skratite vrijeme Creed II filmom koji nam 06.12.2018. godine dolazi u kina.