Novi naslov nakladnika Fokus na hit stiže u naše knjižare krajem listopada!

KAKO PREŽIVJETI PRVO OČINSTVO

„Sve što moj sin treba znati o svijetu“ zbirka je epizoda iz životne faze koja je ostavila dubok trag na autora. Dok izražava silno strahopoštovanje prema situacijama koje mu se događaju prvi put, ispunjavaju ga očuđenjem i dočekuju potpuno nespremnog, Fredrik Backman hrabro priznaje svoje pogrešne poteze, očinske mane, i istovremeno se hvata ukoštac sa svim problemima – od usranih pelena do krize srednjih godina. Izmjenjujući šaljive bilješke i duže eseje koji bi njegovu sinu trebali olakšati koračanje kroz život, Backman mu poklanja velike i male lekcije.

Sve što moj sin treba znati o svijetu - Fredrik Backman

Djela švedskog pisca, blogera i kolumnista rođenog 1981. godine Fredrika Backmana. objavljena su u više od 40 zemalja svijeta, a na hrvatski su dosad prevedene: „Čovjek zvan Ove“, „Britt-Marie je bila ovdje“, „Moja baka vas pozdravlja…“ i „Medvedgrad“. Švedska ekranizacija romana „Čovjek zvan Ove“ osvojila je dvije nominacije za Oscara i brojne međunarodne filmske nagrade, a u Hollywoodu je u tijeku snimanje američke verzije s Tomom Hanksom u glavnoj glumačkoj i producentskoj ulozi.

„Sve što moj sin treba znati o svijetu“ Fredrika Backmana u pretprodaji je na webshopu izdavača (www.fokusnahit.com), a u knjižare stiže krajem listopada. Pratite!

PRIJEVOD S ENGLESKOG: Nikša Odić
ISBN: 978-953-349-095-3
BROJ STRANICA: 176
CIJENA: 79 kn

 

Fokus mediji
Kontakt za medije: Iva Tomečić
e-mail: [email protected]