Superman glumac Henry Cavill postaje Sentry za Marvel Studios u odličnoj novoj fanovskoj slici

Superman glumac Henry Cavill postaje Sentry za Marvel Studios u odličnoj novoj fanovskoj slici

Sentry je stvoren u 2000. kao neka mješavina Supermana, vodeći ono što bi postalo dekonstruktivnom pričom o superheroju zlatnog doba i problemima mentalnog zdravlja koji su se pojavili zbog njegovih ogromnih količina moći. Kao što se spekulira, čini se da Marvel Studios gradi stvari prema adaptaciji Dark Avengers u nekom trenutku u budućnosti, a u tom slučaju bi pojavljivanje Sentryja bilo nužno, s obzirom na to da je on bio važan čimbenik te priče.

S obzirom na to da su se Henry Cavill i DC Films vjerojatno razišli oko Supermana, kruže glasine da bi ga Marvel Studios mogao preuzeti za neku veliku ulogu. Fanovski umjetnik “Death.Streak007” spekulira da bi ta uloga mogla biti Sentry. On je odlučio iskoristit Henry Cavillovog Mission: Impossible lika kao podlogu za Marvelovu tragičnu verziju Supermana. Pogledajte ispod sliku na kojoj vidimo Superman zvijezdu Henry Cavilla kao Marvel Studios Sentryja.

Kako se sada čini, Marvel Studios želi i dalje proširivati svoj Marvelov Filmski Svemir, umjesto da se odluče za sigurnu stvar i samo izbacuju Avengers filmove, tako da je vrlo moguće da će se odlučiti za preuzimanje Henry Cavilla, ako ne u ulozi Sentryja, onda bi to, kao možda i najbolja opcija, mogao biti Captain Britain. Ali zaista, tko će to znati? Superman je možda jako uzdigao Henry Cavillovu karijeru, ali je i dalje vrlo moguće da je on završio sa superherojskim ulogama.

Henry Cavill je posljednji puta viđen kao Superman u Justice League filmu. Što mislite o njegovom prelasku u Marvel svemir i u kojoj ulozi bi ga voljeli vidjeti? Sentry, Captain Britain, netko treći?

Similar Posts