1970te bi mogle biti godine u kojima će biti smješten nadolazeći DCEU solo film Supergirl u kojem ćemo po prvi puta imati priliku upoznati Kara Danvers (u ovom svemiru, na filmu). 
Jedan od novih projekata iz Warner Bros. koji svakako uzima maha u posljednje vrijeme je Supergirl. Studio je zaposlio scenarista Oren Uziel kako bi napravio skriptu za ovaj film. WB također navodno traži novu redateljicu za ovaj njihov film, a spominje se Reed Morano.

Supergirl film postaje prioritet jer je budućnost Henry Cavilla kao Supermana pod upitnikom. Izvještaji oko njegovo odlaska su nam donijeli nekoliko nervoznih sati u kojima se išlo naprijed i nazad, a završilo se zaista čudnom Cavillovom objavom. Hoće li on ostati u DCEU ili ne još ne znamo, ali sada možda znamo kako će njegova rođakinja biti uvedena.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

The Playlist donosi da će Supergirl solo film biti smješten u 1970te. To će biti origin priča tinejdžerice Kara, ali će također biti nemoguće da će se Superman pojaviti. U tradicionalnim stripovima, Kara i Kal-El su otišli s Kryptona u isto vrijeme, ali Kara nije došla na Zemlju još nekoliko desetljeća. Kada je došla, njezin rođak – beba – je odrastao i postao superheroj naziva Superman, ali to će se sve promijeniti s ovim pristupom. Ovo su još uvijek rani i ne potvrđeni izvještaji o priči, te bi se mogli promijeniti kako se skripta bude razvijala.

Očigledno, ovo bi bila velika promjena na Supergirl i Superman priču iz stripova. Supergirl koja bi bila uvedena 1970te bi postala prvi Kryptonski heroj na Zemlji, umjesto njezinog rođaka, a to bi ju teoretski moglo napraviti mentorom Supermanu. On je heroj u odjelu tek posljednjih nekoliko godina, dok bi uvođenje Supergirl u 70′ značilo da je ona heroj gotovo 50 godina. To bi naravno postavilo dodatna pitanja, poput gdje je bila posljednjih 50 godina, zašto ljudi ne prepoznaju simbol i zašto nije dio Supermanovog života?

Unatoč pitanjima, pravljenje Supergirl kao prequel film potpuno oslobađa film od odgovaranja na ta pitanja. Baš poput Wonder Woman, omogućuje Kara da bude uvedena samostalno i bez brige o većem (i ponekad zbunjujućem) kontinuitetu DCEU. Također će nastaviti trend koji je započela Wonder Woman koji daje ženskim heroinama priču postanka koja je prequel većem svemiru. Marvel radi istu stvar s Captain Marvel koja će se odvijati u 90′, a navodno će i Black Widow film također biti priča postanka rađena u prošlosti. Međutim, s obzirom na to da je Supergirl vrlo rano u razvoju, radnja iz 70′ bi se mogla promijeniti.