Supergirl film je još uvijek u razvoju

The Trench i New Gods su otkazani, ali film Supergirl cilja datum izlaska u nekom trenutku tijekom 2022-2023, kako navode iz Warner Brosa. Supergirl je jedna od najznačajnijih superheroja na stranicama DC stripova i adaptirana je nekoliko puta s glumicama Helen Slater u (katastrofalnom) igranom filmu Supergirl iz 1984. , Laure Vandervoort u seriji Smallville, a trenutno ju igra Melissa Benoist u seriji Supergirl koja trenutno prikazuje svoju posljednju, šestu sezonu.

Solo film Supergirl prvi je put najavljen u kolovozu 2018. kao novi smjer za pomicanje franšize o Supermanu, no u sljedećim godinama nije postignut napredak na projektu. U veljači 2021. Sasha Callie je odabrana da glumi lik u predstojećem filmu The Flash. Kasting je s uzbuđenjem primljen od strane na obožavatelja i brojnih kolega iz DC-ja, uključujući Melissu Benoist. Callein kasting pokazao je da se planovi za Supergirl film ponovno kreću naprijed.

Prema THR-u, Warner Bros. još uvijek ima planove za film Supergirl i on je u fazi izrade kao dio njihovog rasporeda od 2022. do 2023. godine. Očekuje se da će Sasha Calle ponoviti ulogu Supergirl iz nadolazećeg Flash filma. Još nema riječi o službenom datumu izlaska, ali s obzirom na pretrpanu postavu 2022. godine, čini se da je 2023. vjerojatniji vremenski okvir, ali to bi se moglo promijeniti ako opet dođe do novih odgoda filmova.

Similar Posts