Suicide Squad: Will Smith se ne vraća u nastavku

Suicide Squad: Will Smith se ne vraća u nastavku

Iako je dobio uglavnom pohvale za svoju ulogu u filmu Suicide Squad, Will Smith se neće vratiti u James Gunnovom nastavku koji nam dolazi 2021.

Nije tajna da je DCEU filmska franšiza imala svojih uspona i padova od svog prvog filma iz 2013. godine, Man of Steel. Zack Snyderov pogled na Kal-Ela je uglavnom prihvaćen vrlo dobro. Nažalost, nakon toga su došla dva kritički loše prihvaćena filma, Snyderov Batman V Superman: Dawn of Justice i David Ayerov Suicide Squad.

Nakon njih je došla vrlo uspješna – kritički, financijski, a i kod gledatelja – Wonder Woman i onda nakon toga ponovno pad, onime što je trebao biti njihov ključan film, Justice League. U obranu DCEU i filma, događale su se razne stvari iza kulisa, što se definitivno u konačnici (filmom) nije svidjelo svima. Nakon toga, izgleda da su Warner Bross, i DC vidjeli da im treba promjene, koja je i došla prošle godine u obliku filma Aquaman.

Aquaman je poharao svijet i zaradio preko $1 milijarde, te je svojim lakšim tonom i humorom pripremio pozornicu za ovogodišnji Shazam!.

Ovako pomlađeni, Warner Bros. i DC su nedavno najavili nekoliko novih projekata, među kojima su i Birds of Prey, Wonder Woman 1984, Matt Reeves’ The Batman i James Gunnov The Suicide Squad. Nažalost, Variety donosi da jedan od popularnijih aspekata Ayerovog Suicide Squad filma, Will Smithov Deadshot, se neće vratiti u nastavku.

Varietyjev Justin Kroll je objavio da Warner Bros. i DC trenutno razmišljaju hoće li ili ne tražiti novog glumca za Deadshota ili će jednostavno ubaciti novog lika koji će zauzeti njegovo mjesto u The Suicide Squad nastavku.

I dok još nisu najavljeni glumci za Gunnov The Suicide Squad – koji bi tehnički trebao biti nastavak na Ayerov film, ali se očekuje da će također pokušati napraviti i nešto novo – Varietyjev izvor donosi da su WB i DC oduvijek planirali pitati Smitha i njegovu kolegicu iz filma Margot Robbie (Harley Quinn) da se vrate. Smithovo otkazivanje je navodno razlog glumčevog pretrpanog rasporeda, što i nije tako teško za povjerovati kada uzmemo u obzir koliko posla on ima.

Što se tiče Robbie, nadamo se da će ona uspjeti nešto dogovoriti kako bi se vratila, jer ona već treba glumiti u Birds of Prey za isti studio, tako da bi time sigurno održavala dobre radne odnose. Gubljenje Smithovog Deadshota je sigurno veliki udarac za The Suicide Squad nastavak, jer bi s njime i Robbie samo mogli privući ljubitelje prvog filma koji i nisu tako presretni promjenama koje se događaju.

Similar Posts