Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Suicide Squad redatelj David Ayer otkriva novi pogled na Ben Affleckovog Batmana

Ubrzo nakon što je Warner Brothers najavio izlazak Zack Snyderovog reza Justice League, DC fanovi su preusmjerili svoje napore na izlazak još jednog neuspješnog DC filma, onoga redatelja Davida Ayera, Suicide Squad.

Sada se čini kako se Ayer vodi Snyderovim stopama, jer je Suicide Squad redatelj objavio crno bijelu iza kulisa sliku svog filma. U objavi na Instagram Story, Ayer je dao novi pogled na Ben Affleckovog Batmana dok se naginje preko Margot Robbijeve Harley Quinn.

Ova objava na društvenim medijima još je daleko od potvrde da se događa daljnji razvoj Ayerovog originalnog reza Suicide Squad, iako označava zanimljiv potez sličan onim koracima koje je Snyder odavno poduzeo kako bi fanovi mogli vidjeti njegov Justice League. Pogledajte sliku ispod.

(Slika: Instagram / @daivdayermovies)

Redatelj je imao oprečne izjave oko svog Suicide Squad filma. Prvo je 2016. godine izjavio da je kino verzija upravo ona koju je želio da gledatelji vide, dakle totalno razočaranje, a onda se njegov ton drastično promijenio kada je WB najavio izlazak Snyder reza JL.

U seriji tweetova nakon te najave, Ayer je rekao da on bio oduševljen kada bi mogao objaviti svoju verziju filma, te dodao da bi ju bilo lako za završiti.

Moram priznati, da se iskreno nadam kako se to nikada neće dogoditi i da će se poslije JL zaustaviti ovaj poprilično loš trend da svaki propali film zaziva svoju redateljsku verziju. Ako misli da će pet novih scena koje ubaci promijeniti sve što u ovom filmu ne valja (čitaj SVE), onda se jako vara.

JL je izuzetak i treba se zaustaviti na tome, a ne to pretvarati u praksu.

Similar Posts