Stranger Things zvijezda Dacre Montgomery postaje Human Torch u odličnoj Fantastic Four fanovskoj slici

Stranger Things zvijezda Dacre Montgomery postaje Human Torch u odličnoj Fantastic Four fanovskoj slici

Stranger Things zvijezda Dacre Montgomery postaje novi Human Torch iz Fantastic Four u novoj odličnoj fanovskoj slici za Marvelov Filmski Svemir.

Ova nova fanovska slika Stranger Things i Power Rangers zvijezde Dacre Montgomeryja nam dolazi od digitalnog umjetnika s Instagrama naziva @spdrmnkyxxiii. Ovdje, vidimo kako bi se Dacre Montgomery uklopio kao novi Johnny Storm/Human Torch u MCU verziji Fantastic Four.

Možete vidjeti ovu fanovski umjetnost Stranger Things zvijezde Dacre Montgomeryja kao Fantastic Fourovog Human Torcha ispod:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

@dacremontgomery as #johnnystorm #fantasticfour #thehumantorch

Objavu dijeli ????????????? (@spdrmnkyxxiii)

Stranger Things zvijezda Dacre Montgomery ja uobičajen fanovski izbor za superherojske filmove, bilo da su Marvel ili DC projekti. S obzirom na njegovu ulogu u Netflixovoj seriji i Power Rangers filmu, Dacre Montgomery je već stvorio vojsku fanova koji bi ga zasigurno voljeli vidjeti u novoj Marvel Studios verziji Fantastic Four filma kao Human Torcha.

S obzirom na njegovu izvedbu Billyja Hargrovea u Netflixovoj Stranger Things seriji, mislite li da Dacre Montgomery ima tip karizme koji je potreban za Johnny Storm/Human Torch u novom Fantastic Four filmu?

Similar Posts