Što povratak Tim Rothovog Abominationa i Marka Ruffala znači za ‘She-Hulk’ seriju

Disneyjeva prezentacija Dana investitora 2020. dala je obožavateljima dosta toga novoga, s novim detaljima koji okružuju ogroman dio filmova, TV serija i još mnogo toga od strane tvrtke. To je posebno bio slučaj za programe tvrtke smještene u Marvel Cinematic Universe, s puno novih ažuriranja koja okružuju sljedećih nekoliko godina filmova i TV serija. Među njima je bila i Disneyjeva serija She-Hulk, koja će Jennifer Walters službeno dovesti u MCU. Uz potvrdu da će Tatiana Maslany prikazivati ​​naslovni lik serije, obožavatelji sada znaju dvoje veterana MCU-a koji će joj se pridružiti. Mark Ruffalo ponavljat će svoju ulogu Brucea Bannera / Hulka u seriji, kao i Tim Roth kao Emil Blonsky / Abomination, reprizirajući svoju ulogu iz The Incredible Hulk iz 2008. godine.

Ovo će potvrditi mjesečne teorije vrijedne obožavatelja Marvel Cinematic Universea, posebno u vezi s tim bi li se Ruffalo mogao pojaviti u seriji ili ne. S obzirom na priču o podrijetlu She-Hulk – koja uključuje njezino dobivanje Hulkovih moći nakon što je primila transfuziju krvi od svog rođaka – mnogi su pretpostavljali da će se pojaviti. Glumac je potvrdio kao mjesec ranije ove godine, rekavši da su se vodili “preliminarni razgovori” o tome da bi se pojavio u seriji.

“Ne postoji ništa potpuno na tom mjestu”, rekao je Ruffalo u intervjuu ovog travnja. “Govori se o tome da se Banner / Hulk pojavi u She – Hulku. Ako smislimo nešto dobro, to bi bilo stvarno zanimljivo. Trenutno je to sve. To je sve što je na stolu. “

Situacija s Abominationom sama je po sebi zanimljiva, pogotovo jer su se neki obožavatelji zalagali da Roth reprizira ulogu u nekom narednom MCU izdanku. Tek će se vidjeti koliko se točno on pojavljuje u She-Hulk, dok će i dalje fokus biti na Jenniferinoj priči. Nije potpuno jasno na koji način će se sve to uklopiti, ali ova dodatna injekcija u glumački kadar serije svakako nas je zaintrigirala.

She-Hulk slijedit će Jennifer Walters, njujoršku odvjetnicu čiji se život promijenio nakon što je doživjela nesreću, što je dovelo do transfuzije krvi od njezinog rođaka Brucea Bannera. Kao rezultat toga, Jennifer razvija vlastite Hulkove moći, koje utječu i na njezin život kao odvjetnika i na njezin novi život kao superheroja.

Similar Posts