STX Entertainment Entertainment Weekly su pustili nove postere likova i promotivne fotografije, pune blještavila i seksipila, za nadolazeći film Hustlers sa popularnom Jennifer Lopez u glavnoj ulozi.

Jennifer Lopez, koja je poznata da u svojim ulogama zna prenaglasiti svoj seksipil do krajnjih granica, sada će, zajedno sa još devet seksi dama te granice pomaknuti još i više. JLo glumi Ramonu, striptizetu koja će okupiti skupinu svojih kolegica koje će, ponukane škrtosti svojih šefova i nezadovoljne svojim radnim uvjetima, odlučiti nezakonito iskoristiti svoje ugledne klijente koji svoje zelembaće zarađuju uspješnim, ali ne baš poštenim poslovanjem na Wall Streetu. Ramona i njezine suradnice će iskoristiti svoja tijela, alkohol i ostale metode kako bi izvukle što više novca iz njihovih dubokih džepova. Pa iako će si ubrzo priuštiti novca, glamura i život kakav su oduvijek htjele, ubrzo će se naći na radaru policije, zbog čega će uskoro možda plesanje oko šipke u noćnom klubu zamijeniti plesanjem oko zatvorskih rešetki.

Povezano: Trailer: Hustlers (2019)

Jennifer Lopez je za potrebe filma išla na tečaj plesanja oko šipke, a po onome što smo vidjeli u traileru i dosadašnjem marketinškom materijalu, čini se da je taj tečaj položila s najvećim ocjenama. Uz to, u filmu će glumiti i reperica Cardi B koja je, prije nego je postala pjevačica, radila kao striptizeta u New Yorku. Osim toga, dio ove šarene i blještave glumačke postave su i: Constance Wu, Keke Palmer, Lizzo, Julia Stiles, Lili Reinhart, Madeline Brewer, Trace Lysette, i Mette Towley. Film se temelji na stvarnom događaju i viralnom članku iz 2016. godine.

Hustlers će u našim kinima zaplesati od 13. rujna.


Posteri likova:


Promotivne fotografije:

Službeni posteri filma: