Stigli novi detalji o Christopher Nolanovom 'Tenet' filmu

Stigli novi detalji o Christopher Nolanovom ‘Tenet’ filmu

Iako Christopher Nolan još uvijek traži da Tenet bude objavljen u srpnju, o filmu se vrlo malo zna. Naravno, zapravo ne pomaže to što je Warner Bros. bio prisiljen zaustaviti filmsku marketinšku kampanju, ali nešto što studio nije uspio zaustaviti je curenje u novoj knjizi na Amazonu (otkrio Screen Rant).

Trenutno je dostupna predbilježba za knjigu iza kulisa filma naziva “The Secrets of Tenet: Inside Christopher Nolan’s Quantum Cold War.”

To je samo po sebi veliko novo otkriće i očito ukazuje na to da likovi filma moraju spriječiti nuklearni rat koji je na neki način vezan za kvantnu fiziku. Opis knjige ne otkriva mnogo više od toga, ali obećava avanturu koja “mijenjana vremena” i onu koja će “zajamčeno dugo će vladati maštom u budućnosti… a možda i prošlost.”

Dakle putovanje kroz vrijeme? Definitivno zvuči kao da će se dogoditi i zvuči vrlo uzbudljivo.

Hoćemo li zaista vidjeti Teneta u srpnju, teško je reći, pa čak i ako bude objavljen, mnogi ljubitelji filmove možda se ne budu tako lako vratili u kina (što bi moglo ugroziti njegove šanse za uspjeh).

Vrijeme će pokazati, iskreno ne nadamo se previše da će sada doći, ali svakako priželjkujemo nešto novo uskoro vidjeti u kinima.

Druge je zanimalo i ovo...