I dok su detalji posljednje sezone još uvijek u tajnosti, ovih 14 slika nam pokazuju do sada najbolji pogled na nadolazeće epizode. 
Fanovi su se nadali da će ih bogovi oglašavanja na Super Bowlu darivati trailerom za osmu sezonu, ali to i nije prošlo tako dobro. Međutim, u obratu koji nitko nije očekivao, HBO se udružio s Bud Light kako bi objavili najbolju reklamu godine, predstavljajući Mountaina i zmaja iz hit serije u velikom finalu.

Sad kad se prašina Super Bowla smirila, HBO je objavio četrnaest slika iz Game of Thrones sezone 8. Slike uključuju Isaac Hempstead Wright kao Bran Stark, John Bradley kao Samwell Tarly, Lena Headey kao Cersei Lannister (točnije dvije slike od nje), Peter Dinklage kao Tyrion Lannister, Kit Harington kao Jon Snow, Liam Cunningham kao Davos Seaworth, Nikolaj Coster-Waldau kao Jaime Lannister, Maisie Williams kao Arya Stark, Emilia Clarke kao Daenerys Targaryen, Sophie Turner kao Sansa Stark, Gwendoline Christie kao Brienne of Tarth i posljednjeg Conleth Hill kao Varys. Od svih tih slika, dobili smo jedan osmjeh od Samwella i možda pogled nade od Daenerys.

Od pogleda na ove slike i vrlo kratkih promotivnih materijala koji su prije bili ispušteni, čini se kako fanove čeka vrlo mračna Game of Thrones sezona. Dugogodišnji fanovi znaju da stvari neće ispasti onako kako očekuju ili barem tako da svi dobri tipovi prežive i slave. Bit će krvi i to vrlo vjerojatno puno, poznavajući seriju i uzimajući u obzir da će nam sezona 8 pružiti najveću do sada bitku viđenu u seriji. Ne sumnjamo da će ova sezona biti jedna od najboljih serija 2019. godine.

U nastavku pogledajte nove slike iz osme sezone serije Game of Thrones, koja nam se vraća na male ekrane u travnju ove godine.