Stigle prve recenzije kritičara za ‘WandaVision’

Stacionarni obožavatelji možda već imaju naslutiti što će se dogoditi u prvoj epizodi WandaVision. No, tjedan dana uoči izlaska, neki su kritičari već vidjeli prve tri epizode prve Marvel Disney+ serije.

U četvrtak je Steven Weintraub, glavni urednik u Collideru, pustio da se tijekom ovog vikenda puste intervjui s glumačkom ekipom i ekipom.

Još važnije, embargo za društvene mreže za prve tri epizode ukida se ove subote, a embargo na pregled ukida se u četvrtak, 14. siječnja. Prvi dojmovi počeli su se slijevati za WandaVision i svi izgledaju prilično obećavajuće.

Steven Weintraub izražava ljubav prema prve tri epizode WandaVisiona i kako serija riskira.

James Viscardi iz ComicBook.com dijeli vlastita razmišljanja, rekavši da WandaVision pokazuje “suzdržanost”, a da i dalje nudi toliko toga za obožavatelje.

Erik Davis, glavni urednik Fandanga, kaže da je WandaVision “uistinu nešto drugačije od svega što je Marvel Studios učinio.” Davis također kaže da će obožavatelji “morati prilagoditi svoja očekivanja” zbog nedostatka velikih akcijskih scena koje se obično viđaju u produkcijama Marvel Studios.

Eric Goldman, glavni urednik Fandoma, naglašava da je ova serija velika promjena u tempu za Marvel Studios i druge priče o superherojima. Goldman također spominje da je trajanje ove tri epizode trajalo oko 30 minuta svaka.

Charles Murphy, iz Murphyjevog Multiversea, ostavlja vrlo dubok dojam, pregledavajući izvedbu glumaca i još mnogo toga. Evo nekoliko ulomaka iz njegove reakcije na prve tri epizode WandaVisiona.

Dorian Parks, koji je vlasnik i vodi Geeks of Color, opisuje WandaVision kao “čudan kao vrag”, ali na dobar način i da Parks jedva čeka da vidi kako će Monica Rambeau koja se pojavi utjecati na radnju.

Jill Pantozzi, zamjenica urednika io9 u Gizmodu, kaže da je serija “čarobna i histerična”.

Kristen Lopez, TV urednica za IndieWire, opisuje dvije zvijezde kao “preslatke i urnebesne.”

Rodrigo Perez, glavni urednik Playlist-a, imao je manje povoljan dojam o WandaVisionu, ne sviđajući mu postavljanje sitcoma kao “nekako težak”.

Similar Posts