Stigle prve reakcije za ‘Frozen 2’

Stigle su prve reakcije za Frozen 2, je li film dovoljno dobar da možemo original Let it Go?

Do službenog početka kino-distribucije isčekivanog nastavka svjetskog animiranog fenomena Frozen ostalo je još manje dva tjedna, no određeni korisnici twittera su bili dovoljno sretni da pogledaju film već sada i kažu nam ukratko svoje mišljenje – bez spojlera!

Originalni film Frozen izašao je prije točno šest godina i oprašio je kino blagajne kao nijedan drugi animirani film do tad. Zaradio je čak $1.2 milijarde na svjetskom tržištu, osvojio je i dva Oscara, i u potpunosti zarazio kako mlađu, ali tako i odraslu publiku sa pjesmom Let it Go koja je već godinama dobila status modernog klasika. S obzirom na megalomanski uspjeh, Disney nije žurio sa nastavkom, već je odlučio dati redateljima Jennifer Lee i Chris Bucku vremena da nađu pravu priču za nastavak.

I konačno se dogodilo. Isčekivani nastavak je ponovno okupio staru ekipu: kraljica Elsa (Idina Menzel), princeza Anna (Kristen Bell), Olaf (Josh Gad) i Kristoff (Jonathan Groff) se vraćaju u novoj avanturi koja će Anni i Elsi otkriti istinu o njihovim roditeljima i porijeklu Elsinih snježnih moći. U prvom nastavku smo saznali da su ove, možda i najpoznatije sestre na svijetu izgubile svoje roditelje u brodolomu, no to je rečeno samo na uvodu u film te je vjerojatno ispod te haube kriju još neke tajne.

Frozen 2 u kinima očekujemo 22. ovog mjeseca. Do tada, prve reakcije možete vidjeti ispod:

Similar Posts