Stigle prve reakcije za 'Frozen 2'

Stigle prve reakcije za ‘Frozen 2’

Stigle su prve reakcije za Frozen 2, je li film dovoljno dobar da možemo original Let it Go?

Do službenog početka kino-distribucije isčekivanog nastavka svjetskog animiranog fenomena Frozen ostalo je još manje dva tjedna, no određeni korisnici twittera su bili dovoljno sretni da pogledaju film već sada i kažu nam ukratko svoje mišljenje – bez spojlera!

Originalni film Frozen izašao je prije točno šest godina i oprašio je kino blagajne kao nijedan drugi animirani film do tad. Zaradio je čak $1.2 milijarde na svjetskom tržištu, osvojio je i dva Oscara, i u potpunosti zarazio kako mlađu, ali tako i odraslu publiku sa pjesmom Let it Go koja je već godinama dobila status modernog klasika. S obzirom na megalomanski uspjeh, Disney nije žurio sa nastavkom, već je odlučio dati redateljima Jennifer Lee i Chris Bucku vremena da nađu pravu priču za nastavak.

I konačno se dogodilo. Isčekivani nastavak je ponovno okupio staru ekipu: kraljica Elsa (Idina Menzel), princeza Anna (Kristen Bell), Olaf (Josh Gad) i Kristoff (Jonathan Groff) se vraćaju u novoj avanturi koja će Anni i Elsi otkriti istinu o njihovim roditeljima i porijeklu Elsinih snježnih moći. U prvom nastavku smo saznali da su ove, možda i najpoznatije sestre na svijetu izgubile svoje roditelje u brodolomu, no to je rečeno samo na uvodu u film te je vjerojatno ispod te haube kriju još neke tajne.

Frozen 2 u kinima očekujemo 22. ovog mjeseca. Do tada, prve reakcije možete vidjeti ispod:

Similar Posts