Stigao Trailer za novu SF seriju ‘Brave New World’ s Demi Moore u glavnoj ulozi

Nova streaming platforma NBC-ija naziva Peacock TV debitirala je nekoliko trailera za svoje nadolazeće serije, a jedan od njih nam daje prvi pogled na distopijsku SF drama seriju Brave New World.

Temeljena na klasičnoj noveli Aldousa Huxleya, Demi Moore (Ghost, Indecent Prosal) i Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story) glume kao majka i sin dok se pokušavaju prilagoditi životu u futurističkom gradu New London, gdje su ljudi razvrstani u hijerarhiju utemeljenu na inteligenciji. Naizgled utopijski društvo, postignuto je zabranom monogamije, privatnosti, novca, obitelji i same povijesti, ali nije sve onako kako se čini.

U seriji glume Downton Abbey glumica Jessica Brown Findlay, Game of Thrones zvijezda Harry Lloyd i The Originals glumac Joseph Morgan.

Pogledajte ispod trailer, a nakon njega vam donosimo i cijeli sinopsis serije.

Sinopsis serije Brave New World:

Lenina Crowe (Findlay) i Bernard Max (Lloyd) jedino su ikada poznavali kruti društveni poredak i kulturu trenutnog uživanja i sveprisutnog seksa. Kad znatiželja vodi par na avanturu do Savage Lands, trebat će im spašavanje kada završe u središtu nasilne revolucije. John the Savage (Ehrenreich) bježi natrag u Novi London s Croweom i Maxom, a kad naruši krhki sklad društva, njegove će se kohorte morati će se suočiti s posljedicama.

Brave New World za sada nema datum izlaska, ali se nadaju da će biti ove godine.

Druge je zanimalo i ovo...