Recenzija: The Punisher (2017– ) - Svijet filma

Stigao Trailer (recap) za Marvelov ‘The Punisher’

Stigao je trailer u obliku kratkog ponavljanja najvažnijih stvari iz prve sezone Marvel/Netflix The Punisher serije. 

Druga sezona Marvelovog The Punishera će biti objavljena na Netflixu negdje u siječnju 2019. godine, iako točan datum još nije otkriven. Međutim, sada kada znamo da nam se nova sezona približava, streaming mreža nas je odlučila pripremiti za nju.

U petak su Marvel i Netflix objavili video na službenom Punisher Instagram profilu, u kojem smo ukratko mogli vidjeti sve najvažnije iz prve sezone serije.

Ovaj Instagram video je podijeljen na dva odvojena dijela, koji zajedno pričaju priču do sada. Možete ih pogledati ispod.

“Reload and get ready for another round,” piše ispod posta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Reload and get ready for another round. #ThePunisher

Objavu dijeli The Punisher (@thepunisher)

Prošlo je više od godinu dana od izlaska The Punishera na Netflixu, tako da fanovi čekaju dugo vremena vidjeti novi dio Frank Castleove priče.To bi moglo stvoriti neka velika očekivanja, a Marvelov glavni kreativni direktor je obećao fanovima da će sljedeća sezona to i ispuniti.

Uz Bernthal,  u “Marvel’s The Punisher” sezoni 2 se vraćaju Ben Barnes (“Billy Russo”), Amber Rose Revah (“Dinah Madani”) i Jason R. Moore (“Curtis Hoyle”). Njima se pridružuju neki novi glumci, uključujući Josh Stewart kao John Pilgrim, Floriana Lima kao Krista Dumont i Giorgia Whigham kao Amy Bendix, uz Corbin Bernsen i Annette O’Toole kao Anderson i Eliza Schultz.

Druga sezona će imati 13 epizoda, te će kao i inače kod Netflix cijela izaći odjednom. Kada budemo znali točan datum izlaska objavit ćemo.

Similar Posts