Marvel Studios je pustio prvi poster za Black Widow filmu kojem su prikazali prvi pogled na David Harbourovog Red Guardiana.

Iako je Marvel podigao vrlo tajne nad svojim projektima Faze 4, oni su još uvijek dosta tajnoviti i misteriozni, zato što projekti neće biti objavljeni do polovice 2020. godine.

Prvi službeni poster za sljedeći film Marvelovog Filmskog Svemira je službeno objavljen, a sada su fanovi dobili najbolji do sada pogled na nove likove iz Black Panther filma. Poster je otkrio Andy Park, Marvel Studios direktor vizualnog razvoja i umjetnik koncepta. Pogledajte ga ispod.

Na posteru, možete vidjeti Natashu Romanof naprijed i u centru, iza nje se nalazi zlikovac Taskmaster, zatim su joj sa strana novi heroj Red Guardian, kojeg glumi David Harbour, Rachel Weisz novi lik Malina, kao i nova Black Widow koja joj je i potencijalna nasljednica, Yelena Bolova koju glumi Florence Pugh. Bolovu još prate brojne neimenovane žene, moguće druge super špijunke proizvedene u Red Room programu.

Black Widow dolazi u kina 01. svibnja 2020. godine.