Stigao prvi trailer za Penny Dreadful: City of Angels s Game of Thrones zvijezdom u glavnoj ulozi

Stigao prvi trailer za Penny Dreadful: City of Angels s Game of Thrones zvijezdom u glavnoj ulozi

Showtime je pustio prvi trailer Penny Dreadful: City of Angels. Penny Dreadful spinoff serija, u kojoj Game of Thrones zvijezda Natalie Dormer glumi demona po imenu Magda. Kreator John Logan je rekao da je Magda lik koji “to pravi Penny Dreadful serijom.” Ona glumi glavnu temu serije “demonizirajući ostale.”

Penny Dreadful: City of Angels je spiritualni nasljednik odlične Penny Dreadful serije. Dok je Penny Dreadful bila smještena u Viktorijanski London, City of Angels će se odvijati u Los Angelesu oko 1938. godine. Nova serija će sadržati nove likove, novu priču, nove teme, ali će i dalje biti u istom svemiru kao i original.

Penny Dreadful: City of Angels započinje s ubojstvom koje šokira cijeli grad. Detektiv Tiago Vega (Daniel Zovatto) je na zadatku i ubrzo se nađe uhvaćen u priču prožetu poviješću Los Angelesa koja se dotiče gradnje prve autoceste u gradu i njezine veze s tradicionalnim meksičko-američkim folklorom, špijunskim naporima Trećeg Reicha u gradu i rastom radijskog evangelizma.

U seriji još glumi i Brent Spiner kao Capt. Ned Vanderhoff, kapetan policijske stanice u Boyle Heights. On je šef Vege i Lewisa Michenera (Nathan Lane). On je policajac veteran, koji se suočava s velikim pritiskom dok pokušava održavati red u gradu koji se brzo mijenja.

Amy Madigan glumi gospođicu Adelaide Finnister, majku radio-evangelistice sestre Molly (Kerry Bishé). Adelaida upravlja crkvenim financijama i nadgleda njegovu rastuću snagu i doseg u gradu.

Lin Shaye će glumiti Dottie Minter, prijatelja i saveznika Michenera koja je posvećena zaustavljanju napora Trećeg Reicha u Los Angelesu.

U seriju također glume i Adriana Barraza, Jessica Garza, Ethan Peck, Piper Perabo i Johnathan Nieves.

Penny Dreadful: City of Angels dolazi na Showtime 26. travanj ove godine.

Similar Posts