Sylvester Stallone drži čekić u ranim pripremama za snimanje superherojskog filma 'Samaritan'

Stigao prvi pogled na Sylvestera Stallonea za nadolazeći superherojski film Samaritan

Iako je Sylvester Stallone jedna od najvećih akcijskih zvijezda svih vremena, on je uglavnom ostao izvan superherojskoj žanra. Osim Judge Dredd i kratkog pojavljivanja u Guardians of the Galaxy vol.2, Stallone je zaglavio u fleksiranju nauljenih mišića, lomljenju kostiju i pucanju zlikovaca. Netko će reći da je Stallone već i sada superheroj, međutim, mišljenja sam da još samo nije došao pravi materijal za Slyja.

Sada kad ima 73 godine, netko će s pravom pomisliti da je njegove superherojsko vrijeme iza njega. Međutim, opako će se prevariti, jer će Stallone ovog prosinca glumiti u novom superherojskom filmu naziva Samaritan. Film će pratiti dječaka “koji želi saznati je li mitski superheroj, koji je nestao prije 20 godina zbog tragičnog događaja, još uvijek živ.” Stallone će glumiti titularnog superjunaka i sada imamo prvi pogled na njegov izgled za taj nadolazeći film.

Sada mora se priznati da ovo nije slika sa seta snimanja filma Samaritan, ali daje jasno do znanja u kojem smjeru Stallone ide sa svojim izgledom. Ovdje nema obojene kose ili taštine. Umjesto toga, izgleda da Stallone želi sivi, ostarjeli izgled u kombinaciji s kozjom bradicom.

Za sada nije poznato hoće li i kakav kostim nositi Sylvester Stallone, ali ja se definitivno nadam vidjeti ga u jednom.

Samaritan će uskoro započeti snimanje, a u kina stiže 11. prosinca 2020. godine.

Similar Posts