Joker bi mogao Oboriti Rekord Listopada na Kino Blagajnama

Stigao novi sinopsis za Joaquin Phoenixov ‘Joker’ i otkriva ključne detalje priče

Warner Bros. je objavio novi sinopsis za Joker, nadolazeći DC film redatelja Todda Phillipsa u kojem Joaquin Phoenix glumi Princa Kriminala. Ovaj novi sinopsis za Joaquin Phoenixovog Jokera stiže taman pred svjetsku premijeru filma na Filmskom Festivalu u Veneciji i otkrivao ključne nove detalje priče. Možemo očekivati i novi trailer vrlo uskoro.

Pogledajte ispod ovaj novi sinopsis za Joaquin Phoenixov nadolazeći Joker film:

“Joker redatelja Todd Phillipsa usredotočuje se na ikonskog nepobjedivog negativca i to će biti originalna, samostalna izmišljena priča kakva još nije viđena na velikom platnu. Phillipsovo istraživanje Arthura Flecka, koga neizbrisivo portretira Joaquin Phoenix, je čovjeka koji se bori da pronađe svoj put u Gothamovu raskomadanom društvu. Klaun za najam danju, on teži postati stand-up komičar po noći… ali otkriva da je šala uvijek o njemu. Uhvaćen u cikličkom postojanju između apatije i okrutnosti, Arthur donosi jednu lošu odluku koja dovodi do lančane reakcije eskalirajućih događaja u ovoj teškoj studiji karaktera.”

Joaquin Phoenix najnoviji je glumac koji nosi šminku i kostime Jokera na velikom platnu prateći Cesara Romera, Jacka Nicholsona, Heath Ledgera i Jareda Leta. Joker će imati svoju premijeru na filmskom festivalu u Veneciji, a Joaquin Phoenix dobit će Počasnu glumačku nagradnu na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, gdje će i Joker biti prikazan.

Warner Bros. se nada približiti Scorseseovim klasicima poput Taxi Driver i Raging Bull, s Joaquin Phoenixovim filmom postavljenim u grub i prizemljen Gotham City u 1980tima. Todd Phillips režira ovaj solo film, za koji je rečeno kako neće biti dio DC proširenog svemira filmova, kako bi mogao stvoriti novu i unikatnu priču.

Todd Phillips je također napisao skriptu, zajedno sa Scottom Silverom, čovjekom iza drama filma iz 2002. godine 8 Mile u kojem je glumio Eminem.

Joker dolazi u kina 04. listopada 2019. godine, a u filmu glume Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron, Brett Cullen, Bryan Callen i Robert De Niro.

Similar Posts