Netflix slučajno otkrio datum izlaska Henry Cavillove ‘The Witcher’ serije

Stigao je prvi trailer za Netflixovu The Witcher seriju!

Netflix je objavio prvi trailer za svoju The Witcher TV seriju, zadirkujući nas nadolazećom adaptacijom u kojoj ćemo vidjeti Henry Cavilla kao Geralta of Rivie s premijerom ove godine. S obzirom na popularnost igara, televizijska ili filmska adaptacija The Witchera činila se neizbježnom. Međutim, nadolazeća Netflixova serija ne vuče inspiraciju iz video igara, već iz originalne The Witcher serije knjiga Poljskog autora Andrzeja Sapkowskog. Netflixova adaptacija je napravila veliki, visoko profilni korak naprijed kada je The Witcher izabrao Henry Cavill za glavnu ulogu Geralta of Rivia.

Od tada, showrunnerica Lauren Schmidt Hissrich, Cavill i ostatak glumačke ekipe su radili na TV seriji kako bi mogla imati premijeru u 2019. godine. Ranije ovog mjeseca, Netflix je otkrio prve slike iz The Witcher TV serije i u isto vrijeme potvrdio da će se pojaviti na ovogodišnjem San Diego Comic-Conu.

Stigao je prvi trailer za Netflixovu The Witcher seriju!

Tijekom panela na Comic-Conu, Netflix nam je dao prvi trailer za The Witcher TV seriju. Ovaj teaser nam pokazuje prvi službene snimke koje je objavio Netflix za svoju The Witcher seriju, iako smo već imali prilike viđati videe i slike sa seta snimanja.

Netflixov The Witcher je završio snimanje još u svibnju ove godine, međutim Hissirch je trebalo neko vrijeme u post-produkciji kako bi sklopila ovaj trailer. Ipak, obožavatelji su nesumnjivo uzbuđeni vidjeti prvi snimak nadolazeće TV serije – bez obzira na njihov odgovor na samu snimku. Dakako, postojala je mješavina između skepticizma i uzbuđenja za seriju The Witcher, koja je u velikoj mjeri okruživala Cavilla u ulozi Geralta, a da ne spominjemo zbrku oko toga prilagođava li igre ili izvorne knjige.

Netflixov The Witcher donosi politiku, seks i čudovišta

Međutim, sada se čini da će serija The Witcher vjerno pratiti izvorni materijal, što će sigurno zadovoljiti fanove originalnih knjiga od Sapkowskog, međutim ostaje vidjeti hoće li se to svidjeti i ljubiteljima igara. Ako su Hissrich, Cavill i Netflix uspjeli napraviti epsku TV seriju fantazije koja može privući pažnju i obožavatelja i novajlija, možda imaju veliki hit u svojim rukama. A sa streaming mrežama koje pokušavaju ispuniti prazninu u svijetu fantazije po završetku serije Game of Thrones, The Witcher pravi svoj potez, za sada ovim fantastičnim prvim trailerom, a mi se nadamo i cijelom prvom sezonom.

The Witcher još uvijek nema datum izlaska, ali očekuje se negdje pred kraj 2019. godine.

U nastavku pogledajte prvi trailer za Netflixovu The Witcher seriju.

Similar Posts